Kunde
Wereldhave
Status

Opgeleverd in december 2017

Programma
  • Kantoor van 1540 m2
Fotografie
  • Sabine Franke

Wereldhave

Een traditioneel kantoor in een geheel op maat gemaakte jas. Wereldhave belegt in vastgoed zoals kantoren, winkelcentra en woonruimte. Het ontwerp van hun nieuwe shopping mall ‘The Point’ vormde ook het uitgangspunt voor het gewenste concept voor hun nieuwe kantoor. Geen imitatie van dit winkelcentrum, wél een subtiele vertaling. De gangzones verbinden de drie centrale ruimtes en bieden zicht op de kantoren. Deze vroeger donkere en gesloten kantoren zijn nu ruimtelijk, licht, vernieuwend, open en sfeervol. Er zijn open en gesloten kantoren, zij worden onderling gescheiden door hout en glas. Alle tot loungeplekken omgetoverde centrale punten staan via zichtlijnen met elkaar in contact en bieden een uitzicht op de binnenplaats.