Skip to main content

Naast omstandigheden als verhuizingen en wijzigingen in de bedrijfsgrootte, veranderen soms ook de behoeftes van de medewerkers. Er zijn bijvoorbeeld meer meetingruimtes nodig, of juist meer flexplekken.

Ook horen er bij iedere functie weer andere wensen en eisen. De een belt veel en heeft hier een ruimte voor nodig, de ander is vaak onderweg en heeft dus helemaal geen behoefte aan een vaste werkplek en weer een ander bespreekt veel privé-informatie (denk aan een HR-medewerker) en heeft dus meer privacy nodig. Het is belangrijk om al die wensen helder te krijgen en mee te nemen in het ontwerp.

Bij Ditt. Officemakers is duurzaamheid een serieus onderwerp. We zijn specialisten op het gebied van de BREEAM- en WELL-richtlijnen en zijn aangesloten bij SDG Nederland. Zo proberen we zo goed mogelijk duurzame ontwikkelingsdoelstellingen na te streven. Zowel voor onszelf als voor onze opdrachtgevers.

In onze ontwerpen en werkwijze staat een duurzame kantoorinrichting dan ook centraal. Wil je je kantoor futureproof maken? Dan helpen wij je graag om hierin de juiste keuzes te maken.

We transformeren het kantoor tot een plek waar iedereen zich thuis voelt en de creativiteit stroomt. We beginnen het proces naar een nieuw kantoordesign met een grondige inventarisatie van wat jullie nodig hebben. We gaan diep: van bedrijfsidentiteit tot groeiplannen.

Onze ontwerpers nemen het over met creatieve en verrassende ontwerpen, die jullie visie tot leven wekken. Ons team zorgt dat alle stukjes op hun plek vallen. Van het tekenbord naar de bouwplaats: jullie droomkantoor ontstaat. En via ons klantportaal houden we jullie op elk moment op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Na de oplevering checken we samen: is het een schot in de roos? Als jullie blij zijn, zijn wij dat ook! Great Offices, Happy People. Daar gaan we voor, met een flexibele touch als de situatie daarom vraagt.

De kosten voor een (duurzame) kantoorinrichting variëren, afhankelijk van allerlei factoren. Om wat voor gebouw het gaat bijvoorbeeld. En welke keuzes jullie maken in het ontwerp. Wat we altijd doen, is zoveel mogelijk circulair werken en elementen hergebruiken waar mogelijk. Dit is niet alleen voordelig, maar ook duurzaam. Win-win dus.

Ervaringen

Kantoor laten inrichten?
Neem contact met ons op!

Zijn jullie ook toe aan een nieuwe (duurzame) kantoorinrichting? Een kantoor inrichten voor bedrijven is onze expertise, dus we helpen jullie graag. Bel ons op 020 — 5753078 (Amsterdam) of 0546 — 633000 (Almelo). Natuurlijk kun je ons ook mailen op info@ditt.nl, of ons contactformulier invullen.

*” geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.