Skip to main content

Bij de herontwikkeling van een kantoorgebouw geven we een verouderd of leegstaand gebouw een nieuwe bestemming. We creëren een identiteit, die we omzetten naar een concept. Dit concept vertalen we vervolgens naar een ontwerp. En uit het ontwerp volgt een begroting, om het project uiteindelijk te realiseren. Zo brengen we een gebouw weer tot leven en halen we het weer terug in de markt.

Maar we gaan niet zomaar aan de slag. We beginnen met een grondig marktonderzoek. Welke mensen zullen dit gebouw gaan huren? Wat vinden zij belangrijk? Welke voorzieningen hebben zij nodig om hun werkzaamheden optimaal te ondersteunen?

En dat stopt niet bij de binnenruimtes. We nemen ook de buitenruimtes mee. Tuinen, sportfaciliteiten, alle elementen die nodig zijn om de juiste huurders te interesseren en te overtuigen, (her)ontwikkelen wij. Om zo tot een aantrekkelijk totaalconcept te komen dat als nieuw object in de markt gezet kan worden.

Daarbij is alles mogelijk, zowel qua bouwkundige als esthetische herontwikkeling. We creëren bijvoorbeeld graag extra meters. Of transformeren een single tenant-gebouw naar een multi tenant-gebouw, waarbij we gedeelde faciliteiten toevoegen. Dit resulteert in ruimtebesparing en lagere operationele kosten voor de individuele huurders.

Twijfel je tussen renovatie of herontwikkeling? Deze processen hebben veel overeenkomsten, maar zijn niet exact hetzelfde.

Bij een kantoorrenovatie brengen we verbetering aan aan alle verouderde onderdelen van het gebouw. Dit is vaak van toepassing op monumentaal vastgoed. De functionaliteit en identiteit van het gebouw blijven hierbij behouden.

Bij herontwikkeling van een kantoorgebouw geven we het object weer een identiteit. We zorgen ervoor dat jouw vastgoed opvalt tussen het anonieme aanbod aan grijze kantoren. Waardoor jij het met een nieuwe positionering weer in de markt zet en aantrekkelijk bent voor huurders.

Kies je voor herontwikkeling, dan maken we je gebouw direct klaar voor de toekomst. Dat doen we bijvoorbeeld door het object Paris Proof op te leveren en te zorgen voor een lage carbon footprint. En natuurlijk kunnen we ook voldoen aan de internationaal erkende BREEAM en WELL-certificeringen.

Ervaringen

Cases over herontwikkeling kantoor

Treehouse

The Mayor

The Grid

De Oliphant

Interesse in een kantoortransformatie?
Neem dan contact met ons op!

Bij Ditt. Officemakers verzorgen we het complete proces van gebouw herontwikkeling. En omdat we alle fases inhouse faciliteren, kunnen we je belangrijke garanties geven. Zo geven we een planningsgarantie en een GPR-werkgarantie af. Ook eens de mogelijkheden bespreken?

Bel ons op 020 – 5753078 (Amsterdam) of 0546 – 633000 (Almelo). Natuurlijk kun je ons ook mailen op info@ditt.nl, of ons contactformulier invullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.