Skip to main content

Een Fit Out is een ander woord voor een complete kantoorinrichting. En bij Ditt betekent dat een kantoorinrichting die is gecreëerd om de gebruikers optimaal te faciliteren. Van een fijne plek voor meetings, tot handige belhokjes en een sfeervolle lunchruimte. We denken met jullie mee over de beste indeling en een maatwerk ‘look-and-feel’ van het kantoor. 

Voor het beste resultaat creëren we eerst een concept en een 3D-ontwerp van de ruimte. Daarna werken we aan een moodboard, materialisatie en meubelplan. Tot slot presenteren we het budget en de planning. We regelen alles van A tot Z, met een functionele én motiverende werkplek als resultaat. 

We duiken diep in jullie wensen en ambities om deze helemaal te begrijpen. We vertalen de inzichten die we hierbij opdoen naar een design dat er naadloos bij aansluit, tot in de kleinste details. Ons doel is een ontwerp dat niet alleen voldoet, maar ook verrast. Met creatieve, op maat gemaakte oplossingen. We letten op kwaliteit, houden de planning strak en het budget scherp in de gaten. En met een eigen projectportal kunnen jullie de voortgang van jullie project altijd en overal volgen.

Vraag je je af of een Fit Out door Ditt ook geschikt is voor jullie kantoor? Het antwoord is ja! Ditt Officemakers ontwerpt en bouwt voor iedere kantoorhoudende organisatie. Van belang is dat we tot een duidelijk plan, een planning en een budget komen. Op basis van deze heldere kaders kunnen we iedereen bijstaan. Klein of groot kantoor, vast of flexibel, efficiënt of juist heel ambitieus, en door heel Nederland. We maken graag fantastische kantoren en maken het liefst zo veel mogelijk mensen gelukkig met het resultaat.

De office Fit Out kosten kunnen nogal variëren. Zo zijn de kwaliteit van het gebouw, de installaties, het opleveringsniveau en de gemaakte ontwerpkeuzes van belang. Dit laatste kiezen we samen. In goed overleg bepalen we de materialen, type meubels, interieurbouw en de kantoorstoffering. Dit samen bepaalt het budget. Neem snel contact op voor meer informatie over de kosten van jouw project.

Ervaringen

Kantoor laten inrichten?
Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op! Is jullie kantoor toe aan een nieuwe inrichting? Vertrouw dan op onze expertise. We starten met een grondige analyse van het bedrijf en de werkzaamheden. Samen komen we vervolgens tot een inspirerende kantoorruimte, waar het hele team zich thuis voelt. Bel ons op 020 – 5753078 (Amsterdam) of 0546 – 633000 (Almelo) of stuur een mail naar info@ditt.nl voor meer informatie. Liever direct een offerte op maat? Vul dan het formulier hieronder in en wij sturen zo snel mogelijk een passende offerte. Laat ons ook jullie kantoor naar een hoger niveau tillen!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.