Skip to main content

Kies voor je kantoorinrichting huren bij Ditt, en je zult merken dat dat veel voordelen heeft boven zelf kopen. Voor een vaste maandelijkse prijs regelen wij namelijk alles – van het brengen en neerzetten van de meubels tot het up-to-date houden en schoonmaken ervan. 

Tegelijk verliezen wij ons doel niet uit het oog: het creëren van een plek waar iedereen zich goed voelt. We richten de ruimte zo in dat het hele team optimaal gefaciliteerd wordt. Een prettige en comfortabele werkomgeving voor alle gebruikers staat bij ons voorop.

Wie een kantoorinrichting koopt, moet daar vaak flink in investeren. Dat kan niet iedereen, dus die financiële component kan een goede reden zijn om te huren. Kantoormeubelen leasen brengt nog een aantal andere financiële voordelen met zich mee: 

  • De rente is fiscaal aftrekbaar. 
  • Er zijn geen onverwachte meerkosten. 
  • De liquiditeit wordt niet aangetast. 

Huren biedt ook meer flexibiliteit. Wanden, vloeren, verlichting, bij lease is het allemaal circulair, modulair en mobiel. In geval van tijdelijke huisvesting, kortetermijnprojecten, levertijdoverbrugging of andere tijdelijke behoeften, is een kantoorinrichting huren een mooie oplossing. 

Kantoormeubilair huren is ook een goede permanente optie. Je houdt dan de flexibiliteit om de kantoorinrichting aan te passen, iedere keer als er behoefte ontstaat aan een andere manier van werken. 

Vraag je je af of een fit out door Ditt ook geschikt is voor jullie kantoor? Het antwoord is ja! Ditt Officemakers ontwerpt en boaKiezen voor een gehuurde kantoorinrichting is ook een duurzame keuze. Bij de specifiek voor jullie ontworpen inrichting wordt namelijk zo’n 70% van de meubels hergebruikt. De resterende 30% schaffen we nieuw aan, om precies aan jullie wensen te voldoen. We werken hierin samen met Alvero, dat ook de logistiek voor zijn rekening neemt. Ons doel is om een werkplek te creëren die echt bij jullie past. Elk kantoor krijgt zijn unieke sfeer, door slim gebruik te maken van wat we al hebben, en dat aan te vullen met speciaal voor jullie geselecteerde items. Kortom: een duurzame kantoorinrichting op maat.ieus. We maken graag fantastische kantoren en maken het liefst zo veel mogelijk mensen gelukkig met het resultaat.

Kantoor laten inrichten?
Neem contact met ons op!

Willen jullie ook de voordelen van kantoorinrichting leasen ontdekken? Neem dan nu contact op met Ditt Officemakers. Bel ons op 020 – 5753078 (Amsterdam of 0546 – 633000 (Almelo), stuur een e-mail naar info@ditt.nl of vul online ons contactformulier in. En begin vandaag nog met het creëren van jullie ideale werkomgeving!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.