Skip to main content

Projectinrichting

Bij projectinrichting is één ding belangrijk: zorgen dat jij als opdrachtgever nergens omkijken naar hebt, maar alleen hoeft uit te kijken naar een prachtige inrichting van de werkomgeving. We kijken samen wat mogelijk is in jouw pand en daarna gaan wij het ontwerpen en bouwen. Of het nu gaat om een nieuwe entree, keuken, restaurant of een heel kantoor: onze teams in Almelo en Amsterdam helpen je graag, en pakken van concept tot overdracht alles op.

Projectinrichting draait om concept & identiteit

Hoe wil je als bedrijf overkomen op klanten? Waar sta je voor? Welk design past hierbij? Het zijn belangrijke vragen bij projectinrichting. Een kantoorpand verraadt het namelijk allemaal – en vaak al in één oogopslag. Het is dus heel belangrijk om rekening te houden met je concept en identiteit. Bij Ditt. zorgen we dat jouw bedrijfslocatie een visuele uitstraling krijgt die bij niemand anders zo goed past. En brengen we jouw marketing, communicatie, sales en kantoorinrichting samen.

Projectinrichting
Kantoor projectinrichting

Projectinrichting: van oud gebouw tot nieuw kantoor

Projectinrichting vinden we geweldig. Ontwerpen en bouwen van flexibele kantoren of opnieuw aankleden van bestaande ruimtes. Mooie projecten waren bijvoorbeeld de conceptontwikkeling van HNK of het project Pompgebouw. Het totale project pakken we graag aan. Met eigen ogen bekijken wat Ditt. zoal doet? Lees verder op de site, of bekijk hieronder onze projecten.

Professionele inrichting voor uw project

Projectinrichting omvat veel meer dan het neerzetten van nieuwe bureaus of andere kantoormeubelen. Het gaat om een totaalplaatje: ontwikkelen van een werkplek die werkt. Bij Ditt. zijn we gespecialiseerd in het bouwen en ontwerpen van projectinrichtingen die aansluiten bij de taken en wensen van iedere organisatie. Qua uitstraling, toekomstbestendigheid, duurzaamheid en onderhoud. Precies daarin zit onze ervaring. Ben je dus op zoek naar een goede projectinrichter die verder kijkt dan alleen het meubilair?

Bekijk dan hieronder enkele voorbeelden van ons maatwerk of kom langs op ons kantoor in Almelo of Amsterdam voor advies. Wij helpen u graag.

Keizersgracht

Contact met
Ditt. Officemakers

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Stuur ons een berichtje of vul hieronder ons contactformulier in en we nemen snel contact met je op.