Skip to main content

Projectinrichting

Bij projectinrichting is het belangrijk dat jij als opdrachtgever geen zorgen hebt, jij mag jezelf voorbereiden op je nieuwe werkomgeving, wij zorgen voor de rest. Samen hebben we gewikt en gewogen wat mogelijk en wenselijk is in jouw pand, daarna is het ónze taak dat kantoor dan ook effectief te ontwerpen en te bouwen. Of het nu gaat om een nieuwe entree, keuken, sociaal hart, restaurant of een compleet kantoor: onze teams in Almelo, Amsterdam, Ibbenbüren Duitsland en Brussel helpen je graag. De Client Service Teams nemen jou alles uit handen van concept tot overdracht.

Design & build houdt in dat Ditt ten volle de verantwoordelijkheid neemt voor álle fases van een bouwproject. De onderzoeksfase, het advies, de calculatie, het ontwerp, de realisatie, de inrichting van een kantoor. In een traditioneel bouwproces werken verschillende partijen vaak separaat aan de losse onderdelen van een project. Zo werkt Ditt niet. Voor ons geen externe adviseurs. Wij houden het hele traject in eigen hand. In een gestroomlijnd en beproefd proces komen al onze expertises tezamen én versterken zij elkaar. Met deze aanpak garanderen we samenhang, snelheid, scherpe prijzen en kwaliteit.

Design en build is waar alles samenkomt. Onze architecten, designers en projectmanagers vormen samen een Client Service Team. Ze werken nauw samen bij gevarieerde projecten. Van conceptontwikkeling tot het opnieuw inrichten van bestaande ruimtes. Wij hebben de ervaring monumentale oudere gebouwen om te bouwen tot een fris en nieuw kantoor. Oudbouw maken we nieuw. Nieuwbouw houden we up-to-date.

Ons doel is een werkplek te creëren waar een werknemer zich prettig voelt en waar hij of zij zó het beste kan presteren want: ‘Great Offices, Happy People’.

Contact ons

Kan jouw project wel wat Ditt gebruiken óf benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Stuur ons een bericht of vul hieronder ons contactformulier in en we nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.