Projectinrichting

Bij projectinrichting is één ding belangrijk: zorgen dat jij als opdrachtgever nergens omkijken naar hebt, maar alleen hoeft uit te kijken naar een prachtig ingerichte werkomgeving. We kijken samen wat mogelijk is in jouw pand en daarna gaan wij het ontwerpen en bouwen. Of het nu gaat om een nieuwe entree, keuken, restaurant of een heel kantoor: van concept tot overdracht nemen wij alle taken uit handen.

Projectinrichting draait om concept & identiteit

Hoe wil je als bedrijf overkomen op klanten? Waar sta je voor? Het zijn belangrijke vragen bij projectinrichting. Een kantoorpand verraadt het namelijk allemaal – en vaak al in één oogopslag. Het is dus heel belangrijk om rekening te houden met je concept en identiteit. Bij Ditt. zorgen we dat jouw bedrijfslocatie een visuele uitstraling krijgt die bij niemand anders zo goed past. En brengen we jouw marketing, communicatie, sales en kantoorinrichting samen.

Van oud gebouw tot nieuw kantoor

Projectinrichting vinden we geweldig. Ontwerpen en bouwen van flexibele kantoren of opnieuw aankleden van bestaande ruimtes. Mooie projecten waren bijvoorbeeld de conceptontwikkeling van HNK of het project Pompgebouw. Met eigen ogen bekijken wat Ditt. zoal doet?

Projectinrichter nodig?

Projectinrichting omvat dus veel meer dan het neerzetten van nieuwe bureaus of kasten. Het gaat om een totaalplaatje: ontwikkelen van een werkplek die werkt. Bij Ditt. zijn we gespecialiseerd in het bouwen en ontwerpen van projectinrichtingen die aansluiten bij de taken en wensen van ieder bedrijf. Qua uitstraling, toekomstbestendigheid, duurzaamheid en onderhoud. Ben je op zoek naar een goede projectinrichter?

Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Keizersgracht

Courtyard