Skip to main content

Hebben jullie plannen om de kantoorinrichting in Amsterdam aan te pakken? Het team van Ditt. Officemakers, inclusief een toegewijde interieurstylist voor het kantoor, staat voor jullie klaar.

Neem voor interieuradvies voor een kantoor in Amsterdam direct contact met ons op via het contactformulier op onze website of bel ons op 020-575-3078. Wij helpen je graag met het realiseren van de ideale werkplek.

Ditt. Amsterdam
Michelangelostraat 67
1077 BW Amsterdam
020 – 575 30 78
info@ditt.nl

Openingstijden
ma. t/m vr.:
09.00 – 17.00 uur

Ons team van gespecialiseerde interieurontwerpers is gevestigd op een toplocatie in Amsterdam. Vanuit hier kunnen we eenvoudig alle projecten bezoeken die zich in de buurt bevinden. Een kantoor inrichten in Amsterdam hebben wij inmiddels al tientallen keren met succes gedaan, met inspirerende en functionele werkplekken als resultaat. 

Elke interieurontwerper van ons kantoor in Amsterdam heeft een scherp oog voor detail en creëert unieke ontwerpen die aansluiten bij al jullie wensen en behoeften.

En ook vanuit onze vestiging in het bruisende WTC begeleiden wij diverse projecten. We hebben veel kennis van de panden en verdiepingen van het WTC. Voor WTC-interieuradvies is ons kantoor in Amsterdam dus eveneens de beste en meest ervaren partner.

Bij Ditt Officemakers pakken wij een kantoor inrichten in Amsterdam net even anders aan. Wij geloven in een frisse blik, duurzaamheid en innovatie, wat resulteert in een creatief design. Wij gaan altijd een stapje verder om het beste resultaat te bereiken. Een resultaat dat perfect past bij jullie bedrijf. 

Ons Amsterdamse team beschikt ook over een state of the art 3D VR-ruimte. Hierin bieden wij jullie als klant op uitnodiging een beleving van het toekomstige kantoor. Loop alvast rond in het nieuwe kantoor nog voordat het volledig is gerealiseerd! Hier komen de ontwerpen die onze designers hebben gemaakt tot leven.

Onze specialiteit is het omtoveren van jullie kantoorruimte tot een fijne ontmoetingsplek, waar mensen met plezier productief werken. Neem een kijkje in het portfolio voor een sfeerimpressie van onze projecten en laat je inspireren door onze innovatieve kijk op technologie

Naast project- en kantoorinrichting in Amsterdam bieden wij ook workplace consultancy en multi-tenant kantoorinrichting aan, om aan al jullie specifieke behoeften te voldoen.

https://www.youtube.com/watch?v=6oTurM7gESE

Ons eigen kantoor aan de Michelangelostraat in Amsterdam staat symbool voor onze werkwijze. Het is een fijne open ruimte, waar je de dynamiek van de stad voelt. Hier ervaar je het ‘Great Offices, Happy People’-gevoel. Wij streven naar het allerbeste voor onze eigen medewerkers en dat zie je terug in ons kantoor. 

Wanneer je deze locatie bezoekt, zie je met eigen ogen hoe wij een kantoor transformeren tot een unieke werkplek. Een werkplek waar iedereen in het bedrijf met veel plezier werkt en energie van krijgt. Benieuwd naar onze unieke workplace, waar elke interieurontwerper van ons kantoor Amsterdam met liefde aan gewerkt heeft? Bekijk het alvast op onze website.

 Waar we je mee kunnen helpen: 

  • Ontwerpers en interieurarchitecten
  • Bouwprojectleiders en calculatoren
  • Adviseurs en interne projectmanagers
  • Ondersteuning op het gebied van administratie, IT en inkoop
  • Flexibel team van bouwkundige adviseurs

Ons team in Amsterdam bestaat uit enthousiaste en gepassioneerde professionals met verschillende achtergronden en expertises. Van de interieurstylist kantoor tot de sustainability specialist, samen werken wij aan de meest diverse en uitdagende kantoorinrichtingsprojecten. Benieuwd naar de gezichten achter Ditt Amsterdam? Dit is ons team!

Onze mooiste projecten

HOFF Offices

Dé VakantieDiscounter

Ook een kantoor inrichten in Amsterdam?
Neem contact met ons op!

Hebben jullie plannen om de kantoorinrichting in Amsterdam aan te pakken? Het team van Ditt. Officemakers, inclusief een toegewijde interieurstylist voor het kantoor, staat voor jullie klaar.

Neem voor interieuradvies voor een kantoor in Amsterdam direct contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 020 – 5753078. Wij helpen je graag met het realiseren van de ideale werkplek.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.