Skip to main content

Wanneer de eisen voor een nieuw kantoor of project nog niet volledig duidelijk zijn, staan we vanaf het begin klaar om advies te geven. Dat noemen we Workplace Consultancy. Onze aanpak omvat een diepgaande analyse van de bestaande werkprocessen door middel van interviews met relevante stakeholders, het uitzetten van surveys onder het personeel en het eventueel organiseren van workshops op maat, door onszelf ontwikkeld. Deze interactieve sessies zijn cruciaal om een gedetailleerd inzicht te krijgen en om de richting te bepalen voor zowel de functionele als de esthetische aspecten van jouw nieuwe werkruimte.

Naast het analyseren van de huidige situatie helpen we ook bij het kiezen van het juiste gebouw om in te vestigen, dat noemen we Building Consultancy. We vergelijken verschillende opties en werken samen met de opdrachtgever om de beste keuze te maken voor de organisatie.

Op basis van onze bevindingen stellen we een Programma Van Eisen (PVE) en een Programma Van Mogelijkheden (PVM) op. Bovendien beschikken we over een uitgebreid partnernetwerk om het beste advies te kunnen bieden in deze context.

Onze Building Consultancy service is gericht op het adviseren in de selectie van het ideale gebouw, afgestemd op de specifieke behoeften van jouw organisatie.

Met onze Building Consultancy software analyseren we gebouwen voor onmiddelijk en toekomstig gebruik. Ons doel is om de meest optimale indelingen te adviseren, rekening houdend met kernen, installaties en gevelaansluitingen, zodat het gebouw efficiënt benut kan worden zonder onnodige kosten. We genereren voorbeeld indelingen zoals open of gesloten lay-outs, die inzichtelijk maken welke kantoorhoudende organisaties goed passen in de beschikbare ruimte. Zo nemen we de verwachte groei of krimp van de organisatie mee in overweging. Onze software ondersteunt specifieke Programma’s van Eisen (PVE), waardoor we de juiste keuze kunnen bieden voor een passend gebouw voor de opdrachtgever.

Transformations & Renovations
We denken en werken mee samen met gebouweigenaren en ontwikkelaars om kantoorgebouwen een nieuwe identiteit te geven. We onderzoeken de omgeving, doelgroep en demografie van de buurt en komen met passende ideeën. Onze focus ligt op het heroverwegen van de indeling, het verbeteren van centrale en buitenruimtes, en het integreren van moderne faciliteiten die flexibel werken ondersteunen en het gebouw aantrekkelijk maken voor toekomstige gebruikers of huurders. Met onze Building Consultancy dienst kunnen we bovendien gedetailleerde prognoses en efficiënte plannen opstellen, inclusief bouwkundige aanpassingen, om het volledige potentieel van het gebouw te benutten. Het is ons doel om een omgeving te creëren die zowel functioneel als inspirerend is voor potentiële gebruikers.

(Fast) Fit Out
Bij een kantoor fit out project bieden we een totaalpakket waarbij de ontwerpkosten bij de realisatie zijn inbegrepen. Ideaal voor iedereen die wil weten waar ze aan toe zijn wat een en ander gaat kosten. We vertalen het Programma Van Eisen (PVE) in een unieke en passende kantoorinrichting die aansluit bij uw wensen en eisen. Dankzij ons geavanceerde Ditt Design Portal -een eigen software dat ontwerp, visualisatie en calculatie combineert- kunnen we fit out projecten snel en efficiënt uitvoeren.

Bovendien maakt onze uitgebreide meubelbibliotheek binnen de Ditt Design Portal het mogelijk om snel een visualisatie van uw nieuwe kantoor te bieden. Samen werken we naar een definitief ontwerp en offerte toe.

We leggen de nadruk op transparantie, ieder item in de offerte is afzonderlijk gespecificeerd. Op deze manier kunnen we nauwkeurig rekening houden met wensen in het budget of keuzes betreffende duurzaamheid. Na akkoord stellen we een planning op en zorgen onze ervaren projectleiders dat het kantoor in no-time gerealiseerd wordt.

Onze geïntegreerde aanpak combineert ontwerp- en bouwexpertise om kwalitatief hoogwaardige projecten te leveren binnen de gestelde kaders van ambitie, tijd en planning. Deze aanpak vereenvoudigt het ontwerp en realisatieproces. Wij nemen de complexiteit van het ontwerp- en bouwproces uit handen.

Wij begeleiden onze opdrachtgevers en zorgen ervoor dat de voortgang  te allen tijde te volgen is via ons eigen projectportal (Ditt Project Portal). Alles om het project zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit betekent dat de opdrachtgevers één enkel aanspreekpunt hebben, hetgeen leidt tot een gestroomlijnde en kosteneffectieve uitvoering. Door deze persoonlijke en professionele aanpak streven we ernaar onze missie ‘Great Offices, Happy People’ te verwezenlijken.

Door ons netwerk en kennis van de Nederlandse kantoormarkt werken we regelmatig samen met internationale architectenbureaus. Daarom kunnen wij internationale bedrijven met een  corporate identity naadloos integreren in Nederlandse kantoren. Ons team denkt mee over ieder detail, zorgt voor naleving van lokale regelgeving en leidt het projectmanagement tot aan de succesvolle realisatie. Onze focus ligt op het ontzorgen van de opdrachtgever en op het waarborgen van een vlekkeloze uitvoering.

Meer weten over de Office Lifecyle?
Neem contact met ons op!

Hebben jullie plannen om het kantoor aan te pakken? Het team van Ditt. Officemakers staat voor jullie klaar.

Neem voor meer informatie direct contact met ons. Bel ons op 020 – 5753078 (Amsterdam) of 0546 – 633000 (Almelo). Natuurlijk kun je ons ook mailen op info@ditt.nl, of ons contactformulier invullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.