Skip to main content

Hebben jullie plannen om de kantoorinrichting in Almelo aan te pakken? Het team van Ditt. Officemakers, inclusief een toegewijde interieurstylist voor het kantoor, staat voor jullie klaar.

Neem voor interieuradvies voor een kantoor in Almelo direct contact met ons op via het contactformulier op onze website of bel ons op 0546 – 633 000. Wij helpen je graag met het realiseren van de ideale werkplek.

Ditt Officemakers Almelo
Wierdensestraat 40
7607 GJ Almelo
Tel: 0546 – 633 000
info@ditt.nl

Openingstijden
maandag t/m vrijdag:
8.00 — 17.00 uur

Wat maakt Ditt Officemakers zo uniek in projectinrichting en kantoorinrichting in Almelo? Dat is onze aandacht voor detail in zowel design als functionaliteit

We begrijpen dat een goed ingericht kantoor bijdraagt aan productiviteit, creativiteit en werkgeluk. Bovendien draaien wij onze hand niet om voor grotere projecten van panden die meer dan 50.000 vierkante meter beslaan.

Bij Ditt Officemakers hebben we een bevlogen team van gespecialiseerde interieurontwerpers. Elke interieurontwerper in Almelo is een doorgewinterde professional; ze brengen kennis, kunde en creativiteit mee in hun ontwerpen. 

Iedere ruimte is een nieuw canvas voor onze ontwerpers. Ze duiken in de identiteit van het bedrijf en houden rekening met jullie wensen en doelstellingen. Ze kijken daarbij zowel naar functionele inrichtingseisen als naar esthetische mogelijkheden. Lichtinval, wandbekleding, kantoormeubilair, kleurgebruik… alles wordt zorgvuldig overwogen om een plek te creëren waar medewerkers zich thuis voelen en optimaal kunnen presteren.

Onze interieurontwerpers en andere teamleden maken niet alleen een plan op papier, ze zijn intensief betrokken bij het hele proces. Ook bij de daadwerkelijke realisatie van de inrichting, denken ze mee en sturen ze bij waar nodig, om de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit te waarborgen. 

Iedere Ditt interieurontwerper in Almelo komt gemakkelijk op locatie voor overleg en begeleiding. Zijn jullie benieuwd hoe wij met onze aanpak de ideale werkomgeving realiseren? Ons team in Almelo helpt jullie graag verder bij dit proces. Neem contact op en ontdek wat we voor jullie kantoor kunnen betekenen!

Vanuit ons sfeervolle kantoor in Almelo, gevestigd in een monumentaal pand met een Twents historisch verhaal, werken we al sinds 2019 aan diverse projecten in het oosten van Nederland. Projectinrichting in Almelo en omstreken is dan ook onze expertise.

Ons Almelose team, bestaande uit een enthousiaste groep van twintig collega’s, draagt met trots bij aan de verschillende projecten en de voortdurende groei van Ditt Officemakers.

Ditt zijn onze relevante expertisegebieden voor kantoorinrichting in Almelo:

  • Ontwerpers en interieurarchitecten / interieur stylist kantoor
  • Bouwprojectleiders en calculatoren
  • Adviseurs / interne projectmanagers
  • Administratie / IT / inkoop
  • Flexibel team van bouwkundige adviseurs

Ook een kantoor inrichten in Almelo?
Neem contact met ons op!

Een inspirerende werkomgeving die bijdraagt aan succes? Wij helpen jullie er graag bij. Zet de eerste stap naar jullie nieuwe kantoor en neem direct contact met ons op om de mogelijkheden voor projectinrichting in Almelo of omgeving te bekijken!

*” geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.