Skip to main content

Wij pakken Building Consultancy grondig aan. We starten met een uitgebreide inventarisatie van het gebouw. We analyseren de fysieke ruimte en creëren vervolgens een ‘digital twin’, een nauwkeurig digitaal model waarmee we het gebouw tot in de technische details kunnen doorgronden. Deze technologie is een gamechanger: het maakt een gedetailleerde evaluatie mogelijk van hoe het gebouw presteert en hoe het zich verhoudt tot de behoeftes van toekomstige huurders. Aan de hand van deze ‘digital twin’ berekenen we bijvoorbeeld hoeveel mensen er comfortabel kunnen werken. En we kijken hoe we de fysieke ruimte het beste kunnen indelen. Met het oog op een efficiënte en innovatieve werkomgeving, maar vooral ook op het welzijn van de toekomstige gebruikers. Want mensen staan bij ons centraal. We onderzoeken ook nauwkeurig hoe we de bestaande bouwkundige plattegrond en de technische voorzieningen optimaal op elkaar kunnen afstemmen. Dankzij deze aanpak kunnen we een indeling voorstellen die past bij de structuur en mogelijkheden van het gebouw, én die aansluit bij de actuele vraag uit de markt. 

Met Building Consultancy van Ditt. Officemakers zet je jouw vastgoed sterk in de markt. En zijn we bovendien in staat om snel te schakelen bij vragen van potentiële huurders – van visualisaties van de indeling tot gedetailleerde kostenbegrotingen – dankzij onze database met alle kennis en kunde over het gebouw. Door ons goed voor te bereiden, anticiperen we op toekomstige vragen. Hierdoor zet je jouw vastgoed met een heldere, complete propositie in de markt. Het gaat niet alleen meer over locatie en huurprijs, maar ook om wat het kost om je er als huurder te vestigen. Dat hele proces brengen we in kaart. Dit versimpelt de customer journey en maakt het verhuurproces soepeler.

Met onze eigen software kijken we met een 360 graden-blik naar het gebouw. We zorgen dat alles op elkaar aansluit, zowel bouwkundig als technisch. En ook duurzaamheidslabels als BREEAM en WELL en veiligheid verliezen we niet uit het oog. Maar hoe mooi en vernieuwend de techniek ook is, menselijke creativiteit blijft onmisbaar bij het ontwerpen van een innovatieve werkomgeving. Onze ontwerpers en bouwers kijken dus ook vanuit hun eigen expertise naar het gebouw. Zij analyseren in aanvulling op de technische resultaten hoe we de ruimte het beste kunnen benutten.

Ervaringen

Relevante projecten

Varrolaan (TreeHouse)

The Grid

De Oliphant

Interesse in Building Consultancy?
Neem contact met ons op!

Ben je benieuwd wat Building Consultancy van Ditt Officemakers voor jouw vastgoedaanbod kan betekenen? Bel ons dan op 020 – 5753078 (Amsterdam) of 0546 – 633000 (Almelo). Natuurlijk kun je ons ook mailen op info@ditt.nl, of ons contactformulier invullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.