Skip to main content

Een duurzame werkplek is de sleutel tot een gezonde, productieve werkomgeving. Door diversiteit in werkruimtes aan te bieden, stimuleren we medewerkers om zit- en staanposities af te wisselen en te variëren in werklocaties. Zo moedigen we beweging tijdens de werkdag aan.

En ook aspecten als natuurlijk daglicht en een goede luchtkwaliteit, die we monitoren in samenwerking met Healthy Workers, integreren we in ons ontwerpproces. Bij Ditt Officemakers streven we samen met onze opdrachtgevers naar een duurzame inrichting van het kantoor en een verantwoord eindresultaat voor alle gebruikers.

Het verduurzamen van een gebouw gaat natuurlijk ook over milieubewustzijn. Om tot een milieuvriendelijk kantoor te komen, proberen we allereerst zoveel mogelijk te hergebruiken. Wat niet hergebruikt kan worden, kopen we circulair in. En van alle producten die nieuw geleverd worden, kiezen we de opties met een zo laag mogelijke CO2-footprint.

Zo waarborgen we een duurzaam kantoor én zorgen we ervoor dat onze activiteiten een zo klein mogelijke impact hebben op de wereld.

Een modern kantoor moet niet alleen mooi, maar ook duurzaam zijn. We houden tijdens het hele ontwerp- en bouwproces dan ook verschillende belangrijke duurzaamheidsdoelen in het oog. Hiervoor volgen we zoveel mogelijk de richtlijnen van BREEAM en WELL.

Ook houden we bij onze ontwerpen altijd de menselijke verbondenheid met de natuur in gedachten. Een geweldig middel hiervoor is biophilic design: door natuurlijke kleurenschema’s en patronen aan te brengen en veel planten toe te voegen, zorgen we voor meer relatie met de natuur in de kantooromgeving. Ook kiezen we bij voorkeur voor gezonde materialen, zonder (of met zo min mogelijk) toxische emissies.

Ervaringen

Cases over duurzame kantoren

The Joan

Mollie

HOFF Offices

Kantoor verduurzamen?
Neem contact met ons op!

Zoeken jullie een partner met expertise om een duurzaam kantoor te realiseren? Kies dan voor Ditt Officemakers. We nemen jullie mee in het hele proces, van ontwerp tot realisatie, en werken daarbij altijd in nauw overleg samen. Ons doel is om tot een verantwoord eindresultaat te komen, waarin elke gebruiker zich thuis voelt.

Meer weten over duurzame werkplektransformatie? Bel ons op 020 – 5753078 (Amsterdam) of 0546 – 633000 (Almelo). Natuurlijk kun je ons ook mailen op info@ditt.nl, of ons contactformulier invullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.