Skip to main content

Assisteren van investeerders & verhuurders in heel Europa

Studio Alliance is Europa’s eerste en enige alliantie op de werkplek.

Studio Alliance

Studio Alliance brengt werkplek-experts uit heel Europa samen. Alle elf leden van het collectief zorgen dat hun cliënten hun werkprojecten zo lang mogelijk, zo prettig mogelijk en zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren. De belangrijkste diensten van de Studio Alliance-leden zijn advies over de werkplek, ontwerp, aankleding en inrichting van commerciële kantoren.

Studio Alliance is opgericht om voorop te gaan in de steeds snellere mondialisering. Het collectief biedt cliënten een specialistische kennis van lokale markten, in combinatie met een brede werkervaring in meer dan 5000 gebouwen, verspreid over 26 landen.

Studio Alliance bestaat uit 11 leden: Ditt in Nederland, Area Europe in het VK, Alternativ in België, Capexus in Tsjechië, CDB in Frankrijk, DIEM in Turkije, DVM in Hongarije, IIS Space in Ierland, Il Prisma in Italië, Morphoza in Roemenië en Reesco in Polen.

Meer informatie: www.studio-alliance.com

Het besef dat elk land een andere taal, specifieke regelgeving en een unieke cultuur heeft, betekent dat Global Property Directors vaak “het wiel opnieuw uitvinden” voor elk nieuw project. Studio Alliance is opgericht om onze klanten continuïteit in levering, gemakkelijke communicatie en gegarandeerde kwaliteit te bieden. Onze leden bieden een scala aan diensten, waaronder werkplekadvies, architectuur- en interieurontwerp, inrichting en inrichting van commerciële kantoren. Ze delen best practices, kennis, ervaringen en af ​​en toe een fles wijn!

Klanten zijn onder meer internationale eindgebruikers, meewerkende exploitanten, vermogensbeheerders en vastgoedadviseurs; die allemaal profiteren van de internationale visie en lokale expertise van onze leden. Of klanten nu een volledige wereldwijde werkplekanalyse uitvoeren of gewoon een lokaal kantoor opknappen, de leden van Studio Alliance kunnen elk project ondersteunen. We zijn actief op zoek naar uitbreiding van ons lidmaatschap en verwelkomen bedrijven die verder willen kijken dan hun eigen land om klanten op internationale basis te ondersteunen.