Skip to main content

Onze ontwerpers luisteren goed naar jullie verhaal. Hoe werken jullie nu? Hoe wíllen jullie werken? Welke afdelingen zijn er allemaal? Welke faciliteiten zijn er nodig om alle werkprocessen optimaal te ondersteunen? Al deze input vertalen wij naar een ontwerp. Een creatief ontwerp. Wij komen namelijk graag met originele ideeën en oplossingen. Zodat jullie een kantoor krijgen dat jullie aangenaam verrast.

Wil je als gebouweigenaar een leegstaand object herpositioneren? Zijn jullie eindgebruiker van een kantoorgebouw, en wil je met een nieuw kantoorontwerp een fundamentele cultuurverandering doorvoeren in je bedrijf? Of is er een andere aanleiding voor een nieuwe kantoorinrichting? Ditt. Officemakers denkt met je mee. Wij zorgen ervoor dat het interieurontwerp voor het kantoor een verrassend goede weergave is van jullie identiteit en ambitie.

Ons team heeft ervaring met allerlei soorten gebouwen, van monumentale grachtenpanden tot grote betonkolossen. En we hebben de expertise om in al die constructies jullie wensen en identiteit naadloos te verwerken in een origineel kantoorontwerp.

Steeds meer bedrijven hechten waarde aan duurzaam ondernemen. Daarom creëren wij een duurzaam ontwerp voor een kantoor, dat bijdraagt aan een toekomstbestendig onderkomen. Wij houden bijvoorbeeld rekening met de BREEAM- en WELL-certificering en leveren het kantoor, als jullie dat willen, Paris Proof op.

Samen met onze leveranciers en opdrachtgevers streven we ook voortdurend naar duurzame oplossingen op het gebied van materialen, stoffen en meubilair. Zo kunnen jullie met trots een duurzaam kantoor presenteren aan klanten en medewerkers.

Door ontwerpen te maken die prikkelend zijn en comfort bieden voor medewerkers, zorgen we er ook voor dat die medewerkers trots zijn op hun werkomgeving. Het creëert een gevoel van waarde. Hierdoor zijn de gebruikers er zuiniger op en gaat de kantoorinrichting langer mee. Extra duurzaam dus.

Ervaringen

Cases over Ditt. Officemakers als interieurontwerper voor je kantoor

Hästens

Lindt

Een interieurontwerper voor een kantoor nodig?
Wij realiseren jullie comfortabele werkomgeving

Wil je graag eens bespreken wat de mogelijkheden zijn voor jullie kantoor of gebouw? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor jullie kunnen betekenen. Bel ons op 020 – 5753078 (Amsterdam) of 0546 – 633000 (Almelo), stuur een e-mail naar info@ditt.nl of vul ons contactformulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.