Skip to main content

Missie & Visie Ditt Officemakers

Wij zijn Ditt Officemakers. Specialisten met een missie: wij maken kantoren waar mensen blij van worden. Want als je prettig werkt, voel je je beter!

Ditt Officemakers ontwerpt en bouwt met hart voor mensen en de wereld

De juiste werkomgeving geeft energie en brengt je werkleven in balans. Het is de basis voor succes, een gezonde cultuur en tevreden klanten. 

Wij zijn Ditt Officemakers, een Design & Build-specialist op een missie: kantoren maken waar mensen blij van worden. Want als je prettig werkt, voel je je beter. 

Gedreven door innovatie brengen we jouw identiteit en ambities tot leven in een unieke ervaring. Van schets tot smart building en van idee tot inspirerend interieur; met ons team van Ditt’ers maken we concreet wat jij in je hoofd hebt en nemen we alle zorgen uit handen. Transparant, constructief en betrouwbaar, zoals je van een partner mag verwachten. 

In een gestroomlijnd proces komen al onze expertises samen: ontwerp, architectuur, realisatie en inrichting. Door elkaar te versterken en uit te dagen, komen we tot de slimste oplossingen. Voor een complex bouwkundig vraagstuk, alleen de inrichting of een vernieuwend totaalconcept.

Zo heb jij de sleutel tot een wereld waarin alles en iedereen prettig werkt. 

Onze liefde voor mensen en technologie voel je terug in wat we maken en hoe we werken. We luisteren, vragen door en denken verder, zodat jouw werkomgeving voldoet aan al je wensen. Of je nu een oase van rust wilt of een bron van energie, wij zorgen dat het voelt als je tweede thuis. 

Met onze projecten creëren we alle ruimte voor groei en nieuwe mogelijkheden. Voor jou, je organisatie en de wereld om je heen. 

Great Offices, Happy People

Bij Ditt Officemakers durven we te zeggen dat we geen dertien-in-een-dozijn Design & Build-specialist zijn. Wij ontwikkelden een unieke manier van werken, om met hart voor mensen en de wereld om ons heen te komen tot passende kantoorontwerpen.

Bij ons werkt iedereen van vroeg tot laat met toewijding aan onze projecten. Dat harde werk gaat hand in hand met ontspanning, omdat we geloven in het principe van ‘work hard, play hard’. We werken samen, we ontspannen samen. Dus samen lunchen, sporten, proosten en speciale gelegenheden vieren. Onze personeelsfeesten staan zelfs bekend als ‘extra speciaal’. Werk en plezier stimuleren elkaar en zijn allebei onmisbaar voor ons. 

Ook de warme band met onze netwerkpartners vinden wij belangrijk. Deze verbinding groeit door samen te werken aan succesvolle projecten en wordt extra versterkt in informele settings. Want dan leren we elkaar echt kennen en bouwen we vertrouwen op. 

Neem ons jaarlijkse evenement Officelands, waar we ons nieuwste portfolio presenteren en onze inzichten delen. En denk ook aan onze uitstapjes zoals de Zwarte Cross, onze vaste zitplaatsen in de Arena of de gezellige Ditt-diners. Deze onderlinge verbondenheid is ontzettend waardevol en blijft een belangrijke pijler van de Ditt-werkwijze.

Wij zetten ons graag in voor initiatieven waar we in geloven. Dat doen we bijvoorbeeld als vrijwilligers en vaste partner van TKRAMREPUS: de omgekeerde supermarkt, waar je geen boodschappen haalt, maar brengt. Zo helpen we mensen die in armoede leven om boodschappen te kunnen doen. Het gaat niet om nemen, maar om geven. Hierdoor wordt er een waardevolle verbinding tussen mensen en de stad gecreëerd. 

Ook zijn wij partner bij Stichting Goal, een initiatief dat zorgbehoevenden, zorginstellingen en bedrijven bij elkaar brengt en eenzame ouderen een onvergetelijke middag laat beleven. Met het hele team van Ditt’ers staan wij klaar om te helpen!

Bekijk onze Missie & Visie

Het ontwerpen van gezonde en duurzame werkomgevingen, waarin mensen graag en veilig verblijven, nemen we heel serieus. Door non-stop te blijven onderzoeken, leren en ontwikkelen, kunnen we jullie als opdrachtgever informeren en adviseren. 

Zo dragen we bij aan een duurzame toekomst, zowel voor de korte als voor de lange termijn. En ook binnen Studio Alliance werken we samen aan een betere toekomst. Dit doen we met de Studio Alliance ESG Groep. Deze groep is opgezet om duurzame ontwikkeling te stimuleren, een aanpak zonder uitstoot te promoten en de beste werkmethoden uit te wisselen binnen de alliantie.

Studio Alliance brengt toonaangevende werkplek-experts uit heel Europa samen. Dit internationale verbond, dat bestaat uit zestien leden, zet zich in om ervoor te zorgen dat klanten hun werkprojecten optimaal, aangenaam en efficiënt kunnen uitvoeren. Het leveren van deskundige adviezen op het gebied van werkplekstrategie, ontwerp, aankleding en inrichting van commerciële kantoren: dát vormt de kernservice van de individuele Studio Alliance-leden. Eén voor allen, allen voor één.

Studio Alliance is opgericht om het voortouw te nemen in de steeds snellere mondialisering. Het collectief biedt cliënten een specialistische kennis van lokale markten, in combinatie met een brede werkervaring in meer dan 5000 gebouwen, verspreid over 26 landen. Samen staan we sterk.

Wij geloven in een werkomgeving die past als een maatpak. Met onze Building Consultancy stemmen we elk potentieel gebouw af op de unieke uitstraling van jouw organisatie. 

Met onze building intelligence software geven we inzicht in de mogelijkheden van zowel bestaande als nieuwe kantoren. Ons streven? Jullie begeleiden naar de ideale indeling. Waarbij we rekening houden met elk aspect, van kernen tot installaties en gevelaansluitingen. Zo zorgen we voor een efficiënte benutting van de ruimte, zonder onnodige kosten. 

We genereren voorbeeldindelingen, zoals open of gesloten lay-outs. Deze maken inzichtelijk welke kantoorhoudende organisaties goed passen in de beschikbare ruimte. Zo nemen we de verwachte groei of krimp van de organisatie mee in overweging. Onze software ondersteunt tevens specifieke Programma’s van Eisen, waardoor we jullie altijd de juiste keuze kunnen bieden voor een passend gebouw.

Hoe bepalen we welke faciliteiten nodig zijn in het nieuwe kantoor? Op een werkplek komen vaak veel verschillende disciplines samen. En iedere functie heeft andere behoeftes. Om een prettige én functionele kantooromgeving te ontwikkelen, ontwierpen wij een workshop in combinatie met een werkplekspel. Zo helpt Workplace Consultancy bij het maken van de juiste keuzes voor jullie nieuwe werkplek.

Bij Ditt Officemakers ontwikkelen en perfectioneren we continu onze eigen software. Hiermee tekenen, calculeren en visualiseren wij ieder project. Zo bieden we een helder inzicht in de mogelijkheden, kosten en planning van jullie nieuwe kantoorinrichting. Geen valse beloftes, geen addertjes onder het gras.

Geen verrassingen achteraf, want met onze geavanceerde VR-bril maak je alvast een virtuele wandeling door je toekomstige werkplek. Terwijl wij nog volop bezig zijn met het ontwerpen en bouwen, verken jij al op je gemak het eindresultaat. Zo kijk je mee, denk je mee en kun je vanaf de allereerste dag vol vertrouwen uitkijken naar de voltooiing van je nieuwe kantoor

Met het Ditt Project Portal volg je jouw gehele Design & Build-project op de voet, met alle relevante informatie verzameld op één centrale plek. 

Het ontwerpen en realiseren van een kantooromgeving is een complexe onderneming, met allerlei betrokken partijen en deliverables. In dit proces is onze portal een toegankelijke tool, met een duidelijk overzicht van alle stappen die we samen doorlopen. 

Jullie zijn voortdurend op de hoogte van de laatste stand van zaken: van het initiële advies tot de uiteindelijke oplevering. In het portaal vind je de nieuwste updates, met een directe toegang tot alle belangrijke mijlpalen en documentatie. Zelfs de details van gemaakte afspraken en gespreksnotities zijn binnen handbereik. Het Ditt Project Portal is daarmee een onmisbare schakel in een soepel verloop van jullie Design & Build-project.

Bij een goede organisatie gaan medewerkers naar huis met het gevoel dat ze iets hebben bijgedragen aan de wereld én aan zichzelf.

Elyse Nijsse & Eva EliasHealth & Wellbeing experts

Meer weten?
Neem contact met ons op!

Wil je meer weten? Bel ons op 020 – 5753078 (Amsterdam) of 0546 – 633000 (Almelo). Natuurlijk kun je ons ook mailen op info@ditt.nl, of ons contactformulier invullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.