Team
Interieurontwerper
Rachel Santegoets
Projectleider
Anton van Bentray

Van Deventerlaan

Als stenen object staat het gebouw als zichtlocatie aan de A2 en wordt omringd door een glooiend graslandschap. We zijn bezig met de ontwikkelingen van het kantoorpand om het te transformeren naar een nieuwe en inspirerende beleving in Utrecht. Doormiddel van verschillende receptiefaciliteiten, grote en kleine vergaderruimten, een café bar, verschillende overleg plekken en een comfortabele lounge wordt dit gecreëerd.

In het totaalconcept halen we elementen van binnen naar buiten en van buiten naar binnen om zo een zachte, groene beweging opgang te zetten.

Opdrachtgever
Van Deventerlaan
.
Status
Bezig met de bouw
Programma
Alleen verantwoordelijk voor het ontwerp van 3333 m2
Fotografie
Nog niet gereed