Skip to main content

Innovatieve kantoorprojecten

Bij Ditt. hebben we een constante motivatie om te vernieuwen. We doen dingen graag anders dan anders. Net even frisser, duurzamer of innovatiever. En met onze eigen software en technologieën. Bekijk hieronder een aantal van onze innovatieve (kantoor)projecten.

Courtyard

Norgine

Ditt Officemakers

Plegt Vos Utrecht

Pompgebouw

Alvero

Plegt Vos Assen

Duurzaam en circulair bouwen

We merken dat steeds meer bedrijven interesse hebben in duurzaam en circulair werken. Wil je ook toekomstgericht (ver)bouwen? Wij denken graag met je mee over (kantoor)projecten die niet alleen goed zijn voor de mensen die er werken, maar ook voor de buitenwereld. Uitgangspunt van onze projecten is sowieso dat we grondstoffen en producten zoveel mogelijk hergebruiken en verspilling voorkomen. Ook hebben we specialisten op het gebied van de Breeam methode; een manier om de duurzaamheidsprestatie van jouw bedrijfspand vast te stellen en ‘groen’ te bouwen.

Ditt. is de toekomst

Ditt. doet dingen anders. Wij zijn een jong en benaderbaar bedrijf in een wereld waar nog best veel in beton is gegoten. We zijn ondernemend en nemen graag eigen initiatief. Dat uit zich bijvoorbeeld in het ontwikkelen van onze eigen software en media. Om zo nog meer innovatieve kantoorprojecten tot stand te brengen. Ook organiseren we de jaarlijkse Ditt. pitch waar meerdere bedrijven hun innovatieve ideeën presenteren. Zo zijn we altijd bezig met werkplekken van de toekomst.