Skip to main content

Ditt. & technologie: twee handen op één buik

Het nieuwe werken betekent ook snel werken. Ditt. weet dat. Daarom ontwerpen wij kantoren en interieurs Onder andere door onze eigen ontwikkelde software. Daarmee kunnen we een nieuw ontwerp of een andere indeling van kantoorruimtes sneller dan snel presenteren. Zo zorgen we ervoor dat jij en je collega’s vlug in een mooi en inspirerend kantoor zitten.

Software

Verrassingen zijn leuk, maar niet als het om extra kosten gaat. Daarom tekenen, calculeren en visualiseren we in onze eigen I4 software. Ditt. geeft jou helder inzicht in de mogelijkheden, kosten en planning van jouw nieuwe kantoorinrichting.

Ditt. heb je eraan

Om je wat meer inzicht te geven in de voordelen van onze eigen software, hebben we de belangrijkste voordelen voor jou op een rij gezet:
  • Eigen online omgeving voor jouw project
  • Efficiënte processen
  • Duidelijk overzicht tijdens alle fases
  • Altijd inzicht in de begroting
  • Fotorealistische renders
  • Makkelijke koppeling met de administratie

Door je nieuwe kantoor lopen voordat het af is

Qua technologie lopen we graag voorop in onze branche. Zo werken we bijvoorbeeld met virtual reality. Geen tegenvallers achteraf, want met de bekende bril op je neus wandel jij al door het nieuw ingerichte kantoor terwijl wij nog bezig zijn met het ontwerp. Hierdoor kan jij makkelijk meekijken en meedenken en vol vertrouwen toeleven naar je nieuwe kantoor. Ook dit ontwikkelen we zelf.

Ditt. zijn wij

Zo werkt Ditt