Skip to main content

Bij een kantoor Fit Out project bieden we een totaalpakket waarbij de ontwerpkosten bij de realisatie zijn inbegrepen. Ideaal voor iedereen die wil weten waar ze aan toe zijn wat een en ander gaat kosten. We vertalen het Programma Van Eisen (PVE) in een unieke en passende kantoorinrichting die aansluit bij uw wensen en eisen. Dankzij ons geavanceerde Ditt Design Portal -een eigen software dat ontwerp, visualisatie en calculatie combineert- kunnen we fit out projecten snel en efficiënt uitvoeren.

Bovendien maakt onze uitgebreide meubelbibliotheek binnen de Ditt Design Portal het mogelijk om snel een visualisatie van uw nieuwe kantoor te bieden. Samen werken we naar een definitief ontwerp en offerte toe.

We leggen de nadruk op transparantie, ieder item in de offerte is afzonderlijk gespecificeerd. Op deze manier kunnen we nauwkeurig rekening houden met wensen in het budget of keuzes betreffende duurzaamheid. Na akkoord stellen we een planning op en zorgen onze ervaren projectleiders dat het kantoor in no-time gerealiseerd wordt.

Onze geïntegreerde aanpak combineert ontwerp- en bouwexpertise om kwalitatief hoogwaardige projecten te leveren binnen de gestelde kaders van ambitie, tijd en planning. Deze aanpak vereenvoudigt het ontwerp en realisatieproces. Wij nemen de complexiteit van het ontwerp- en bouwproces uit handen.

Wij begeleiden onze opdrachtgevers en zorgen ervoor dat de voortgang te allen tijde te volgen is via ons eigen projectportal (Ditt Project Portal). Alles om het project zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit betekent dat de opdrachtgevers enkel aanspreekpunt hebben, hetgeen leidt tot een gestroomlijnde en kosteneffectieve uitvoering. Door deze persoonlijke en professionele aanpak streven we ernaar onze missie ‘Great Offices, Happy People’ te verwezenlijken.

Meer informatie

Door ons netwerk en kennis van de Nederlandse kantoormarkt werken we regelmatig samen met internationale architectenbureaus. Daarom kunnen wij internationale bedrijven met een corporate identity naadloos integreren in Nederlandse kantoren. Ons team denkt mee over ieder detail, zorgt voor naleving van lokale regelgeving en leidt het projectmanagement tot aan de succesvolle realisatie. Onze focus ligt op het ontzorgen van de opdrachtgever en op het waarborgen van een vlekkeloze uitvoering.

Meer weten over The Office Lifecyle?
Neem contact met ons op!

Hebben jullie plannen om het kantoor aan te pakken? Het team van Ditt. Officemakers staat voor jullie klaar.

Neem voor meer informatie direct contact met ons. Bel ons op 020 – 5753078 (Amsterdam) of 0546 – 633000 (Almelo). Natuurlijk kun je ons ook mailen op info@ditt.nl, of ons contactformulier invullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.