Skip to main content

Ditt zijn wij

Wij zijn Ditt Officemakers, een design & build bedrijf specifiek gericht op het ontwerpen en inrichten van kantoren. Al vele jaren hebben wij een rol op de Zuidas en kennen zij alle ins en outs van de gebouwen in dit gebied. Zo hebben wij bijvoorbeeld het exclusieve kantoorconcept ‘HOFF Amsterdam’ ontworpen en gerealiseerd.

Een trefzekere kantoorinrichting of projectinrichting maximaliseert het succes van een bedrijf. Medewerkers voelen zich prettig en halen in een inspirerende kantoorruimte het beste uit zichzelf. Voor klanten vormt een representatief kantoor een visitekaartje. Het is fijn als je als opdrachtgever geen omkijken hebt naar de realisatie van een ontwerp.

Samen met jou onderzoeken en bespreken we wat mogelijk is in jouw pand, samen concretiseren wij jouw wensen. Wens krijgt vorm. Abstract wordt concreet. Ditt gaat aan de slag met ontwerpen en bouwen. Resultaat: een kantoor dat jou en je medewerkers één op één past.
Met onze projecten creëren we alle ruimte voor groei en nieuwe mogelijkheden. Voor jou, je organisatie en de wereld om je heen!

Great Offices, Happy People.

Team Ditters

Werken bij Ditt

Missie & Visie

Portfolio’s

Evenementen

Meer weten over Ditt?
Neem contact met ons op!

Hebben jullie plannen om het kantoor aan te pakken? Het team van Ditt. Officemakers staat voor jullie klaar.

Neem voor meer informatie direct contact met ons. Bel ons op 020 – 5753078 (Amsterdam) of 0546 – 633000 (Almelo). Natuurlijk kun je ons ook mailen op info@ditt.nl, of ons contactformulier invullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.