Skip to main content

Deze methode richt zich voornamelijk op gebouwen en gebouweigenaren. Met behulp van onze eigen workplace intelligence software maken we op basis van relevante parameters de mogelijkheden van een pand inzichtelijk. Op deze manier kunnen we slimme aanpassingen aanbevelen aan ontwikkelaars en samen de optimale basis creëren voor elke eindgebruiker. We zijn dus al in een vroeg stadium betrokken om advies te geven.

Met Building Consultancy richten we ons op het creëren en positioneren van de best mogelijke kantoorgebouwen. Onze strategische aanpak garandeert dat jouw kantoorgebouw uitblinkt in zowel kwaliteit als functionaliteit en optimaal aansluit bij de wensen van toekomstige huurders. We positioneren jouw vastgoedobject als een gewilde locatie in de competitieve markt van kantoorverhuur.

PVE checklist
Door jullie organisatie gerichte vragen te stellen over jullie huidige werkomgeving en de gewenste werkomgeving, komen we tot passende inzichten voor jullie nieuwe werkomgeving.

  • Duurzaamheidsambitie checklist
    We inventariseren samen hoe we jullie werkomgeving op de best mogelijke manier duurzaam kunnen maken, zodat jullie kantoor klaar is voor de toekomst.

Workshop

  • Fit Out workshop
    Samen met een team vanuit Ditt en jullie organisatie brainstormen we over de juiste en meest efficiënte indeling. Alle wensen en eisen worden duidelijk besproken en vervolgens verwerken we deze in een passend advies. Van daaruit kunnen we verder gaan met het ontwerpen van het design.
  • Look and feel workshop
    Samen met een team van Ditt en jullie organisatie werken we aan het visualiseren van de uitstraling die perfect bij jullie en de organisatie past.

Surveys
We zetten een online vragenlijst uit onder alle betrokken stakeholders bij het project. Hierin stellen we gerichte vragen over de huidige en gewenste manier van werken. Dit kan bijvoorbeeld gaan over hybride werken en de vereiste functies van het kantoor.

Neem contact met ons op!

Bel ons op 020 – 5753078 (Amsterdam) of 0546 – 633000 (Almelo). Natuurlijk kun je ons ook mailen op info@ditt.nl, of ons contactformulier invullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.