Skip to main content

Multi-tenant kantoren

Bouwen en ontwerpen van flexibele kantoren die door verschillende partijen te huren zijn: multi-tenant is een kracht van Ditt. Wij geven bedrijfslocaties en flexibele kantoren een passende visuele uitstraling. We creëren een creatieve en unieke werkomgeving waar elke werknemer, werkgever of ondernemer energie van krijgt.

Voor vaste locaties en flexibele kantoren

Naast concept- en identiteitsontwikkeling voor vaste locaties en flexibele kantoren, zorgt Ditt. ook voor het ontwerp en de inrichting. Allemaal om een kantoor succesvol in de markt te zetten en het werkplezier van mensen te vergroten. We vertalen jouw naam en identiteit naar het interieur, de indeling van ruimtes en zelfs de exploitatie als het om een flexibel kantoor gaat.

Zo gaat het in zijn werk

Voor concept- en identiteitsontwikkelingen hebben we een team van interne en externe specialisten die als geen ander weten wat het succes van een kantoor maakt of breekt. Eigenlijk is ieder project maatwerk, maar er is wel een gemeenschappelijke deler: altijd stuurt een ervaren projectmanager hem aan, je hebt dus altijd één vast aanspreekpunt.

Ditt. doen we graag voor je

Wil je weten of jouw bedrijfspand geschikt is voor Multi-tenant gebruik. Of wil je graag met een expert brainstormen over de mogelijkheden? Ditt. helpt je!

Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

HNK Westblaak

Atoomclub Zwolle

Contact met
Ditt. Officemakers

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Stuur ons een berichtje of vul hieronder ons contactformulier in en we nemen snel contact met je op.