Skip to main content

In deze nieuwe serie blogposts, geven we DITTers het woord. Zij vertellen over zichzelf en hun werk. Vandaag: HR adviseur Vera Stuurman.

“Ik ben altijd bezig geweest met gebouwen, huizen, interieur, met sfeer en ruimte. Mijn omgeving werd er soms knettergek van, ik verplaatste continu van alles en klopte aan bij de huizen die ik interessant vond.

Ditt gaf mij de kans om mijn passie voor interieur te combineren met mijn werkervaring als Communicatie-HR manager, in de functie van intern projectleider. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan: de functie van HR manager kwam vrij en die kans heb ik met beide handen aangegrepen.”

Helderheid, zekerheid en perspectief

“Ditt heeft mooie stappen gemaakt in de afgelopen vijf jaar, en de HR-afdeling ook. We hebben een salaris-/functiehuis geïntroduceerd, met een duidelijke structuur en veel doorgroeimogelijkheden. Daarnaast hebben we een royale pensioenregeling getroffen. Onze mensen zijn blij met de helderheid, de zekerheid en het perspectief. Dat geeft rust en aan de andere kant uitdaging. Je hebt allebei nodig, denk ik”

“ Goed werkgeverschap staat bij Ditt hoog in het vaandel: rust en zekerheid aan de ene kant, uitdaging en perspectief aan de andere.”

Zorgen dat iedereen met plezier naar kantoor komt

“‘Great Offices, Happy People’ raakt voor mij aan de kern van mijn vak. Hoe zorgen we dat iedereen zin heeft om naar kantoor te komen? Dat we energiek, respectvol en met een open en positieve houding aan de slag gaan? Die vragen staan voor mij centraal. Bij Ditt staat goed werkgeverschap hoog in het vaandel. Misschien ben ik daar nog wel het meest trots op: dat er actief wordt nagedacht over het gedrag dat we naar elkaar laten zien en naar buiten toe. Over de cultuur die we neerzetten, intern en extern.”