Interieurontwerp

Een goed interieurontwerp is niet alleen een smaakvolle compositie van meubels, kleuren en toebehoren. Het juiste interieurontwerp is een ontwerp waarbij de identiteit van het bedrijf zichtbaar is. Tevens versterkt een goed ontwerp de sfeer en verhoogt het de productiviteit. Het is dus van belang dat een interieur perfect uitgedacht is.

Ditt en interieurontwerp

Al ruim 15 jaar zijn wij actief met het ontwerpen van interieurs. In deze tijd hebben we ons ontwikkeld tot een ervaren projectpartner met landelijke dekking. Ook doen wij projecten in België en Duitsland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Albergen (Twente) en onze twee nevenvestigingen zitten in Amsterdam Zuidoost en op de Zuidas.

Wij gaan elke uitdaging aan ongeacht de grootte van het project. Zo bedienen wij niet alleen de MKB, maar ook grotere bedrijven of multinationals. Met ons team van projectspecialisten staan wij dagelijks klaar om onze klanten te voorzien van een nieuw interieurontwerp.

Interieurontwerp op maat

Elk interieur is uniek. Daarom is het juiste ontwerp maatwerk. Ons team van specialisten vertaalt daarom jouw wensen in een uniek interieurontwerp. Daarbij houden ze rekening met zij je behoeften, ambities en verwachtingen voor een perfect resultaat.

De voordelen van een interieurontwerp van Ditt zijn:

 • Totaal ontwerp (van offerte tot oplevering)
 • Vast aanspreekpunt
 • Duidelijke zakelijke afspraken
 • Eerlijke scherpe prijzen
 • Altijd bereikbaar voor vragen
 • Snelle en adequate levering
 • Onderscheidende designs en ontwerpen

Interieurontwerp en realisatie

Ons doel is het creëren van slimme en haalbare kantoren die zich richten op effectieve, productieve en gelukkige werkomgevingen. Het doel is om kantoren voor de gebruiker te maken, met behulp van slimme oplossingen op basis van onze collectieve ervaring. Onze interieurontwerpen zijn opwindend van aard en maakbaar. We kijken daarbij naar de huidige structuur van de werkvloer en vertalen dit naar een uniek interieurontwerp. De ontwerper zorgt niet alleen dat er aan de behoeften van de klanten wordt voldaan. Hij zorgt ook voor verrassing en plezier.

Wij streven ernaar om op basis van eerlijk, gezond en duurzaam interieurontwerp, vooruit te lopen in onze industrie. Wij weten ook dat we daarmee ook het vertrouwen van onze klanten winnen. Nieuwsgierig geworden naar onze interieurontwerpen? Neem dan gauw een kijkje bij onze projecten.

Interieurontwerp kosten

Ditt hanteert bij elk ontwerp een heldere begroting. Bij het opstellen van een begroting maken wij namelijk gebruik van speciale checklijsten. Deze lijsten geven beter inzicht in de specifieke kosten van elk project. Daardoor kunnen we de begroting veel transparanter maken. Zo weet jij direct wat een nieuw interieurontwerp gaat kosten. Uiteraard kunnen wij ook ontwerpen op basis van een vooraf vastgesteld honorarium.

Het interieurontwerpteam

Voor de uitvoering van de ontwerpvraagstukken die op ons pad komen hebben we een internationaal team van architecten, meubelontwerpers, vormgevers, stylisten, tekenaars en grafisch vormgevers beschikbaar. En voor de juiste begeleiding gedurende het gehele project heb je één vast aanspreekpunt. Dit maakt het samenwerken makkelijker en overzichtelijk.
Steeds opnieuw en afhankelijk van de ontwerpvraag stellen we een team samen waarbij we kunnen inspelen op actuele thema’s als duurzaamheid ( Breeam), gezondheid ( WELL) en Het Nieuwe Werken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuw interieurontwerp en wil je kijken wat Ditt voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Meer info over 
  interieurontwerp?

  We inventariseren het
  project, wat zijn de
  wensen, ambities en
  over welke.

  Klaasjan Nijland

  06 39 26 34 26
  klaasjan@ditt.nl
  Inkoop & Projectleider

  Onze projecten BEKIJK ALLE PROJECTEN

  Kantoorinrichting – Blinklane
  Bekijk project

  Interieurontwerp – Chalet
  Bekijk project

  Concept – HNK Westblaak
  Bekijk project

  Bekijk ook onze andere diensten Kantoorinrichting Concept en identiteit ontwikkeling