Skip to main content

Een uitdagende baan met een gedreven team in een dynamische werkomgeving.

Ditt.nl

Organisatie

‘’Great offices, Happy People” met deze gedachte staan wij elke ochtend op! We vinden het erg belangrijk dat je in het team past, prettig samenwerken is de helft van ons werkplezier.

Het bedrijf

Ditt ontwikkelt, creëert en realiseert inrichtingen voor de publieke en private ruimten met een sterke focus op kantoren. Wij beschikken over een veelzijdig team, dat kwaliteit en vakmanschap inbrengt vanuit haar sterke diversiteit en oorspronkelijkheid. Dankzij onze kantoren in het westen en oosten van het land stroomt er net zoveel Twentse nuchterheid als Amsterdamse bravoure door onze aderen. Dat maakt dat we durven maar ook dat wel realistisch zijn. Wij zijn een dynamisch team waarbij je de kans krijgt om te leren, ontplooien en presteren. Samenwerken, hard werken en teamspirit vinden wij belangrijk.

De baan

Als duurzaamheidsspecialist lever jij zowel intern als extern een cruciale bijdrage aan het opzetten en ontwikkelen van ons duurzaamheidsbeleid, je werkt inhoudelijk aan de thema’s die binnen de markt het meest spelen: materialen, circulariteit, gezonde gebouwen en energie-/ CO2 besparing, sociale aspecten als: Welzijn, gezondheid, vitaliteit van de medewerkers en hospitality. Je beschikt over een duurzaam hart en weet met (technische) inhoudelijke kennis duurzaamheid te integreren in gebouw ontwerpen en ontwerpprocessen. Je zet jouw expertise ook commercieel in; bijvoorbeeld door mee te draaien in tenderteams, een onderscheidende aanpak uit te werken en creatieve, slimme en winstgevende aanbiedingen op te zetten of door je eigen netwerk in te zetten om projecten te acquireren. Jouw visie en kennis bepalen mede hoe wij onze organisatie op een verantwoorde manier inrichten. Duurzame mobiliteit, duurzaam inkopen, verduurzamen van gebouwen– maatschappelijk verantwoord ondernemen kent voor jou geen geheimen!
Met jouw passie voor het vak, til jij onze organisatie naar een hoger niveau. Jij zorgt ervoor dat innovatief en duurzaam ondernemen binnen de gehele organisatie leeft en er organisatie breed stappen worden gezet.

Duurzaamheid behelst natuurlijk meer dan alleen de technische oplossing of een som aan maatregelen. Jij weet mensen van begin tot eind mee te nemen in het proces en te overtuigen de juiste duurzame ontwerpbeslissingen te nemen. Je zorgt ervoor dat het verder gaat dan praten en dat er daadwerkelijk meer duurzame waarde gecreëerd wordt, voor zowel de klant als de maatschappij. Je vindt het leuk om te pionieren en jezelf verder te ontwikkelen, daar krijg je ook alle ruimte voor. Je weet de klantvraag op duurzaamheid te doorgronden, het duurzaamheidsbeleid van de klant te vertalen naar concrete ontwerpopgaven en zo de klantverwachtingen te overtreffen.

Jij bent een energiek persoon en ervaren professional als het gaat om vertalen en het in de praktijk brengen van innovatie en duurzaamheid. Je weet deze energie over te brengen en je hebt doorzettingsvermogen om dingen gedaan te krijgen. Jij hebt jezelf dan ook al enkele jaren bewezen binnen een vergelijkbare functie op het gebied van innovatie/duurzaamheid.
Je kijkt er naar uit om onze collega’s mee te nemen om groene en vernieuwende keuzes te maken. Vanzelfsprekend ben je communicatief sterk, creatief en een uitstekende netwerker.

Wij zijn op zoek naar een ondernemende duurzaamheidsspecialist, een creatieve adviseur die energie krijgt van uitdagende projecten en zich graag verder wil ontwikkelen. Je bent scherp, vasthoudend en overtuigend en zet actief de stap naar de klant.

Functie eisen

 • Afgeronde opleiding op hbo-/wo-niveau en minimaal drie jaar relevante werkervaring op het gebied van duurzaamheid/MVO/innovatie;
 • Bewaken van operationele doelstellingen;
 • Bewaken van financieel kader;
 • Vanzelfsprekend heb je goede kennis van duurzaamheidsonderwerpen en volg je de maatschappelijke trends en ontwikkelingen in de markt op de voet;
 • Ervaring in de zakelijke dienstverlening is een pre. Je voelt je thuis in onze no-nonsense en aanpakkerscultuur.;
 • Implementeert standaarden voor processen en brengt structuur;
 • Communicatief vaardig en kan goed luisteren;
 • Kennis mbt certificeringen zoals; BREEAM-, WELL-, LEED-, BENG, MPG-ervaring is een pre.

Wij bieden

 • Premie vrije royale pensioenvoorziening vanaf je eerste werkdag;
 • Werken in een groeiende en bruisende organisatie;
 • Complexe- uitdagende projecten;
 • Laptop en telefoon
 • Prachtige werkplek + lunch
 • Kosteloos sporten (op maandag)

Soort dienstverband

Fulltime

Reageren

Indien u geïnteresseerd bent in deze functie ontvangen wij graag uw persoonlijke gegevens, bij voorkeur per e-mail: vera@ditt.nl