COURTYARD BUILDING – Utrecht

“Door de keuze van kleuren en materialen wilden we huurders en bezoekers verleiden ook tijd door te brengen in de entree. Binnen én buiten. De openbare ruimte van de Courtyard vormt nu een geliefde, bruisende plek.” Team design

“Een enthousiast project met de focus op het design van de buitenruimte. De kwaliteit van het tuinontwerp is gedetailleerd en met de inzet van alle betrokken specialisten geoptimaliseerd.” Team build

“Ditt heeft Courtyard Building Utrecht het afgelopen jaar compleet veranderd. Design en verbouwing: geweldig. Iedereen die bij ons binnenkomt is enthousiast. Tijdens het hele proces was Ditt de ideale partner. Goede planning, heldere communicatie, creatieve adviezen en inventieve oplossingen. Hierdoor bleven wij binnen het budget. Op naar fase 2 van deze verbouwing!” De opdrachtgever