Skip to main content

Disciplines

Een trefzekere kantoorinrichting of projectinrichting maximaliseert het succes van een bedrijf. Medewerkers voelen zich prettig en halen in een inspirerende kantoorruimte het beste uit zichzelf. Voor klanten vormt een representatief kantoor een visitekaartje. Het is fijn als je als opdrachtgever geen omkijken hebt naar de realisatie van een ontwerp. Samen met jou onderzoeken en bespreken we wat mogelijk is in jouw pand, samen concretiseren wij jouw wensen. Wens krijgt vorm. Abstract wordt concreet. Ditt gaat aan de slag met ontwerpen en bouwen. Resultaat: een kantoor dat jou en je medewerkers één op één past.

Design & build houdt in dat Ditt ten volle de verantwoordelijkheid neemt voor álle fases van een bouwproject. De onderzoeksfase, het advies, de calculatie, het ontwerp, de realisatie, de inrichting van een kantoor. In een traditioneel bouwproces werken verschillende partijen vaak separaat aan de losse onderdelen van een project. Zo werkt Ditt niet. Voor ons geen externe adviseurs. Wij houden het hele traject in eigen hand. In een gestroomlijnd en beproefd proces komen al onze expertises tezamen én versterken zij elkaar. Met deze aanpak garanderen we samenhang, snelheid, scherpe prijzen en kwaliteit.

Ditt levert altijd maatwerk. Wij ontwerpen empathisch, kunnen goed luisteren en adviseren. Samen met de opdrachtgever ontdekken we welke beleving we aan een kantoor kunnen geven. Elk door ons gerealiseerd kantoorgebouw krijgt daarmee een unieke identiteit.

Zowel gebouweigenaren en ontwikkelaars als eindgebruikers van een kantoorpand weten ons te vinden.

Gebouweigenaren kunnen bij ons terecht voor de renovatie of transformatie van een kantorencomplex. Eindgebruikers helpen we met de herinrichting van bestaande kantoorruimtes. Wij nemen een duik in de organisatie en adviseren hoe de nieuwe werkplek het best ingericht kan worden.