Skip to main content

Concept en- identiteits-

ontwikkeling

Het ene bedrijf is het andere niet. De merkidentiteit, ook wel de corporate identity genoemd, vormt de basis voor een succesvolle kantoor- of projectinrichting. Voert gastvrijheid bij jullie de boventoon? Innovatie en duurzaamheid? Of juist ouderwets hard werken? Bij Ditt. ontwerpen en bouwen we kantoren die dat gevoel uitstralen, van plint tot plafond.

Conceptontwikkeling

Bij het ontwikkelen van een concept staat merkbelevenis centraal; de juiste uitstraling voor jouw bedrijf. Door samen te brainstormen komen we erachter wat die uitstraling moet zijn en hoe we hem vertalen in een concrete boodschap. Zodat klanten en medewerkers niet alleen over de drempel stappen, maar zó het verhaal in.

Identiteitsontwikkeling

Welk beeld hebben mensen van jouw bedrijf of producten? Wat is de identiteit? Daarmee bedoelen we eigenlijk de ziel van jouw bedrijf. De overtuigingen, het streven, de opvattingen en het gedachtegoed. Samen met jou brengen we die identiteit in beeld als vertrekpunt voor je marketing, communicatie, sales en kantoorinrichting.

Ruimtes en werkplekken

Concept- en identiteitsontwikkeling vinden we geweldig. Ontwerpen en bouwen van flexibele kantoren of opnieuw aankleden van bestaande ruimtes. Een mooi project was bijvoorbeeld de conceptontwikkeling van HNK. Ook werkten we mee aan mooie projecten van oVVice, Atoomclub en B.Amsterdam. Met eigen ogen bekijken wat Ditt. zoal doet?

Bekijk eerdere projecten

Maakt van elke ruimte een plaatje

Bij Ditt. zetten we kantoren aan het werk. We ontwerpen en realiseren kantoren en projectinrichtingen waar medewerkers blij van worden. Erg belangrijk voor het succes van je bedrijf. Wil je het werkplezier van jouw mensen vergroten? Of wil je ruimtes in een pand verhuren en succesvol in de markt zetten? In al die gevallen is het belangrijk dat jouw concept en identiteit van de muren spat. En niet alleen de muren trouwens, van het hele interieur. Onze experts helpen je graag – van ontwerp tot exploitatie.

Zo werkt het

Wat het succes van een (kantoor)project maakt of breekt? Eigenheid en identiteit. Bij Ditt. hebben we een team van interne en externe specialisten die als geen ander weten hoe je een kantoor/project inricht dat werkt. Of je nu kiest voor alleen een ontwerp of een complete turn-key projectinrichting: samen met een van onze ervaren projectmanagers wordt jouw merk en identiteit feilloos doorgevoerd in het interieur. Dit doen we onder andere via:

  • Haalbaarheidsstudie
  • Brainstormsessies
  • Workshops
  • Conceptontwikkeling
  • Identiteitsontwikkeling
  • Ontwerp en realisatie nieuw concept

Sneller meten en calculeren dan wie ook!

Om zo slim mogelijk te werken, hebben we bij Ditt. onze eigen software. Daarmee kunnen we sneller dan wie dan ook ontwerpen, indelen, plannen, meten en calculeren. Terwijl we digitaal schetsen, maakt de software al duidelijk wat de kosten worden van de nieuwe kantoorinrichting. Zo kunnen we altijd een passend voorstel garanderen. Want verrassingen zijn leuk, maar niet als het om extra kosten gaat. Als je nieuwsgierig bent, vind je hier alle voordelen op een rij: