Skip to main content

Kantoorinrichter Amsterdam

Michelangelostraat 67
1077 BW Amsterdam
020 – 575 30 78
info@ditt.nl

Ditt Officemakers: Kantoorinrichting in Amsterdam

Op zoek naar een gespecialiseerde partij voor kantoorinrichting in Amsterdam? Ditt Officemakers is naast de vestiging in Almelo ook gevestigd in het mooie Amsterdam Zuid. In 2018 openden we de deuren van ons gloednieuwe kantoor. Nu, een aantal jaren en vele succesvolle samenwerkingen en afgeronde projecten later, zijn we nog steeds dagelijks bezig met de meest inspirerende vraagstukken.  

Ons team bestaat uit specialisten vanuit allerlei verschillende disciplines; van design & build en kantoren ontwerpen, tot het organiseren van een complete kantoorinrichting. Amsterdamse Bravoure met een vleugje Twentse nuchterheid. Bij Ditt Officemakers ben je aan het juist adres voor ieder vraagstuk gerelateerd aan het kantoor en werkplekken waar mensen met plezier werken. 

Gelijk met ons in contact komen over jouw project? Vul het contactformulier in of bel ons via 020-575-3078.

Uniek aan de kantoorinrichting van Ditt

Wij beschikken in Amsterdam over een 3D VR ruimte op ons kantoor. Hier kunnen wij klanten op uitnodiging een beleving meegeven over het toekomstige kantoor. Op deze manier komen de ontwerpen die onze specialisten hebben gemaakt tot leven en loop je door het nieuwe kantoor nog voordat het af is. Jouw kantoor omtoveren tot een plek waar mensen met plezier aan het werk zijn is onze specialiteit. Bekijk voor een sfeerimpressie eens het portfolio met onze projecten of laat je meenemen in onze kijk op technologie. 

Het Ditt dna wordt gekenmerkt door de combinatie van een innovatief, duurzaam, fris en creatief design. Deze ingrediënten combineren we met een ontwerp dat bij jouw bedrijf past, dat is immers waar we het allemaal voor doen. Een fijne ontmoetingsplek waar mensen met plezier productief te werk kunnen gaan. Voor een unieke en nieuwe kantoorinrichting in Amsterdam en omgeving ben je bij onze design & build specialisten aan het juiste adres.

Heb je behoefte aan specifieke services voor de inrichting van het kantoor? We bieden naast project- en kantoorinrichting ook workplace consultancy en multi-tenant kantoorinrichting aan. 

 

Het Amsterdamse Ditt kantoor

Eenmaal bij ons op kantoor proef je dat ‘’Great Offices, Happy People’’ gevoel. Voor onze eigen werknemers willen we natuurlijk ook het allerbeste, en dat is te zien. Tijdens een bezoek aan ons kantoor zie je hoe we het kantoor kunnen transformeren tot een unieke werkplek waar iedereen in het bedrijf energie van krijgt. Bekijk ons unieke kantoor als voorproefje.  

Waar we je mee kunnen helpen: 

  • Ontwerpers en interieurarchitecten
  • Bouwprojectleiders en calculatoren
  • Adviseurs en interne projectmanagers
  • Ondersteuning op het gebied van administratie, IT en inkoop
  • Flexibel team van bouwkundige adviseurs

 

Grenzeloze projectinrichting

Naast dat we onder andere kantoorinrichting in Amsterdam en omgeving verzorgen, werken we met opdrachtgevers door heel Nederland. Onze unieke werkwijze zorgt ervoor dat de projecten die opgeleverd worden zeer uiteenlopend zijn, wat zorgt voor een brede expertise.

Onze kantoren in Amsterdam en Almelo vormen de thuisbasis, maar ook zeker het vertrekpunt om ons te verplaatsen naar andere steden zoals Rotterdam en Utrecht. Ditt Officemakers is met specialisten in Duitsland ook buiten de Nederlandse grenzen te vinden.  

 

Ditt en meer: kantoorinrichting in Amsterdam

Ben je benieuwd naar onze kijk op het belang van een goede kantoorinrichting? Amsterdam, Almelo of Rotterdam; we gaan graag met je in gesprek over de wensen voor de betreffende locatie. Met ons team van specialisten zijn de mogelijkheden en oneindig en willen we jou in dit proces zo veel mogelijk ontzorgen.