Anders-dan-anders kantoorontwerp

Of je nu kiest voor industrieel, landelijk, klassiek of modern: om te zorgen dat een kantoor gaat werken, heb je eerst een passend ontwerp nodig. De ontwerpers van Ditt. helpen je daar graag mee. Natuurlijk bouwen we vervolgens ook graag wat we ontworpen hebben, maar dat is bij ons niet verplicht.

Jouw idee, ons ontwerp

Als je zelf een pand of kantoor inricht, lukt dat nooit zoals een interieurontwerper of architect dat doet. Heb je zelf al goede ideeën over je toekomstige ruimte, maar weet je niet hoe je die uitwerkt? Of wil je graag ondersteuning van een professional op dit gebied? Bij Ditt. krijg je een ontwerp dat helemaal past bij jou, je bedrijf en je medewerkers. Een ontwerp dat schoonheid en functionaliteit combineert.

Speciaal voor jou

Elk kantoor is uniek – moet uniek zijn. Want geen bedrijf is hetzelfde. Daarom staat ons team Sales- interieurontwerpers, (interieur)architecten, projectleider(s)  iedere dag weer klaar. Klaar om de gaafste ontwerpen af te leveren. Helemaal op maat en speciaal voor jou. We vinden dat zelfs zó belangrijk dat we het als bedrijfsnaam hebben gekozen. Wist je dat Ditt. de Zweedse vertaling is van ‘voor jou’?

De voordelen van een samenwerking met ons

Reken op Ditt!

  • Onderscheidende kantoorontwerpen
  • Een vast aanspreekpunt
  • Alleen maar positieve verassingen
  • Eerlijke, scherpe tarieven
  • Zaken snel voor elkaar

Ontwerpen

Inspirerende, opwindende kantoorontwerpen die zorgen voor gelukkige en productieve medewerkers. Dat is ons vak. Dat is waarom we het begrip ‘blue Monday’ hier niet kennen. Niets maakt ons zo blij als de gezichten van medewerkers die voor het eerst hun nieuwe of vernieuwde kantoor binnenstappen. Wij ontwerpen en bouwen kantoren die werken.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Gebouw N