Skip to main content

Anders-dan-anders kantoor ontwerp

Of je nu kiest voor een industrieel, landelijk, klassiek of modern interieur: om te zorgen dat een kantoor gaat werken, heb je eerst een passend kantoor ontwerp nodig. De ontwerpers van Ditt. helpen je daar graag mee. Natuurlijk bouwen we vervolgens ook graag wat we ontworpen hebben, maar dat is bij ons niet verplicht. Vanuit onze vestigingen maken wij graag een ontwerp voor jou, passend bij jouw wensen en behoeften. Dus ben je op zoek naar een interieurontwerper in Amsterdam, Almelo of ergens anders? We helpen je graag.

Jouw idee, ons ontwerp

Als je zelf een pand of kantoor inricht, lukt dat nooit zoals een interieurontwerper of architect dat doet. Heb je zelf al goede ideeën over je toekomstige ruimte, maar weet je niet hoe je die uitwerkt? Of wil je graag ondersteuning van een professional op dit gebied? Bij Ditt. krijg je een ontwerp dat helemaal past bij jou, je bedrijf en je medewerkers. Een ontwerp dat schoonheid en functionaliteit combineert. Samen realiseren we een mooi en inspirerend interieurontwerp.

Kantoorontwerp speciaal

voor jou

Elk kantoor is uniek – moet uniek zijn. Omdat geen bedrijf hetzelfde is, en iedereen op een fijne plek wil werken, helpen wij jou om een inspirerend kantoor te creëren. Daarom staat ons team interieur ontwerpers, architecten en projectleiders iedere dag weer klaar. Klaar om de gaafste ontwerpen af te leveren. Helemaal op maat en speciaal voor jou. We vinden dat zelfs zó belangrijk dat we het als bedrijfsnaam hebben gekozen. Wist je dat Ditt. de Zweedse vertaling is van ‘voor jou’?

Onze werkwijze is gericht op een optimale samenwerking. Wij denken graag met je mee, geven eerlijk advies en zorgen voor een prettig, soepel proces. Altijd met als doel om het perfecte interieur ontwerp te realiseren.

Maar hoe zorgen wij ervoor dat wij een unieke werkomgeving voor jou en je werknemers creëren? Dit doen wij door onze focus op innovatie. In de huidige maatschappij wordt er steeds sneller gewerkt. Door onze eigen ontwikkelde software maken wij het mogelijk om snel te kunnen schakelen, om jouw bedrijf zo snel mogelijk te voorzien van een inspirerend kantoor(ontwerp). Wij geloven in innovatie, en zijn dan ook altijd op zoek naar mogelijkheden om jouw kantoor te vernieuwen. Maar een kantoor is niks zonder het uitstralen van de merkidentiteit. Daarom vertalen we jouw identiteit in ons interieurontwerp. Want het is belangrijk om uit te stralen waar jij voor staat met jouw bedrijf. Wil je inspiratie op doen voor jouw eigen kantoor of ben je nieuwsgierig naar ons portfolio? Neem dan een kijkje bij onze projecten.

De voordelen van een samenwerking met ons

Reken op Ditt!

  • Onderscheidende kantoorontwerpen
  • Een vast aanspreekpunt
  • Alleen maar positieve verrassingen
  • Eerlijke, scherpe tarieven
  • Zaken snel voor elkaar
  • Ook voor ‘het nieuwe werken’

Kantoorinrichting om blij van te worden

Inspirerende, opwindende kantoorontwerpen die zorgen voor gelukkige en productieve medewerkers en een positieve werksfeer. Kantoren ontwerpen is ons vak. Dat is waarom we het begrip ‘Blue Monday’ hier niet kennen. Niets maakt ons zo blij als de gezichten van medewerkers die voor het eerst hun nieuwe of vernieuwde kantoor binnenstappen. Wij ontwerpen en bouwen kantoren die werken.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Gebouw N

Contact met
Ditt. Officemakers

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Stuur ons een berichtje of vul hieronder ons contactformulier in en we nemen snel contact met je op.