Kantoorinrichter Rotterdam

Ditt. – Delftse Poort
Weena 505 (Centrale hal)
3013 AL Rotterdam
info@ditt.nl

Ditt Rotterdam (Delftse Poort)

Om de Rotterdamse kantorenmarkt goed te kunnen bedienen houden wij kantoor in het prachtige gerenoveerde gebouw Delftse Poort in Rotterdam!

Vanuit deze vestiging werken wij met een enthousiast team en worden we vanuit onze hoofdvestigingen te Amsterdam en Almelo ondersteund door ruim 50 collega’s. Inmiddels hebben wij al een indrukwekkend portfolio opgebouwd voor onze Rotterdamse opdrachtgevers en streven deze ambities voor nieuwe potentiële opdrachten vanzelfsprekend na. 

Ditt zijn de expertisegebieden waaraan wij werken:

  • Ontwerpers en interieurarchitecten
  • Bouwprojectleiders en calculatoren
  • Adviseurs / interne projectmanagers
  • Administratie / IT / inkoop
  • Flexibel team van bouwkundige adviseurs

Ik stel mij graag even voor:

Mijn naam is Allard Stenger, verantwoordelijk voor business development binnen Ditt. Officemakers (Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven). Wij zijn een design & build bedrijf, een ervaren partner die voor veel bedrijven passende nieuwe kantooromgevingen realiseert die veel werkenergie opleveren. Iedere dag bouwen wij met een team van ruim 50 specialisten aan inspirerende kantoorruimtes. We ontwerpen om te bouwen en bouwen om te ontwerpen.

Ditt is uniek aan ons kantoor in Rotterdam:

Ons kantoor is gelegen in het moderne bedrijfsverzamelgebouw Delftse Poort. Het ligt naast het Centraal station van Rotterdam en wordt gekenmerkt door twee torens van spiegelglas. Voor het opdoen van inspiratie is het zeker de moeite waard een bezoek te brengen. Je bent van harte welkom, de koffie staat warm..

Wist je ditt?

 – Dat Napoleon bij zijn bezoek aan Rotterdam in 1811 door de Delftsche Poort de stad binnenkwam?

 – Dat het gebouw Delftse Poort aan het Weena in het centrum van Rotterdam tot mei 2009 het hoogste gebouw van Nederland was?

Allard Stenger

Sales- Work place adviseur
0627072016
Allard@Ditt.nl