Skip to main content

Kantoorinrichter Rotterdam

Ditt. – Delftse Poort
Weena 505 (Centrale hal)
3013 AL Rotterdam
info@ditt.nl

Kantoorinrichting Rotterdam

Met de laatste ontwikkelingen op het gebied van kantoren kun je stellen dat er een hoop veranderd is. Thema’s als vitaliteit, thuiswerken en het doel van het kantoor zijn relevanter dan ooit. Ditt Officemakers begrijpt daarom als geen ander hoe belangrijk het is om een fijne werkplek te creëren voor je werknemers. Ben je op zoek naar experts voor kantoorinrichting in Rotterdam en omgeving? Met onze kantoren in Amsterdam en Almelo hebben we een fijne thuisbasis, maar vanuit deze locaties bewegen we ons graag richting andere locaties in Nederland. 

We komen graag naar je toe om in gesprek te gaan over de wensen voor jouw Rotterdamse kantoor. Bovendien hebben we door het hele land partners zitten waar we mee samen kunnen werken.  

Jouw kantoor laten kennismaken met onze ‘’Great Offices, Happy People’’ mentaliteit? We gaan graag aan de slag met de inrichting van jouw kantoor in Rotterdam en omgeving. Kom gelijk met ons in contact via het contactformulier of bel naar 020-575-3078.

 

Van design & build naar kantoorinrichting 

Jouw kantoor omtoveren tot een plek waar mensen met plezier aan het werk zijn is onze specialiteit. Bekijk voor een sfeerimpressie eens het portfolio met onze projecten of laat je meenemen in onze kijk op technologie. 

Bij het woord ‘Ditt’ denken we aan innovatief, fris, duurzaam en creatief. En wij niet alleen: onze teller met tevreden klanten tikt door. Stuk voor stuk samenwerkingen waarbij kwaliteit altijd boven kwantiteit ging, en we zo samen tot de oplossing voor ieder vraagstuk zijn gekomen. Met als eindresultaat een ruimte en werkplek waar mensen energie van krijgen.

Voor een unieke en nieuwe kantoorinrichting in Rotterdam en omgeving ben je bij onze design & build specialisten aan het juiste adres. Heb je behoefte aan specifieke services voor de inrichting van het kantoor? We bieden naast project- en kantoorinrichting ook workplace consultancy en multi-tenant inrichting van kantoren aan. 

Je bent van harte welkom in ons eigen kantoor in Amsterdam, maar we komen ook graag bij jou langs in de regio Rotterdam. Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. 

Waar we je bij kunnen helpen

Eenmaal bij ons op kantoor proef je dat ‘’People First’’ gevoel. Voor onze eigen werknemers willen we natuurlijk ook het allerbeste, en dat is te zien. Tijdens een bezoek aan ons kantoor zie je hoe we het kantoor kunnen transformeren tot een unieke werkplek waar iedereen met plezier aan de slag kan. We kunnen voor je aan de slag met net zo’n inspirerend interieurontwerp. 

Naast complete trajecten rond kantoorinrichting helpen we je verder met: 

  • Ontwerpers en interieurarchitecten 
  • Bouw-projectleiders en calculatoren 
  • Adviseurs en interne projectmanagers 
  • Ondersteuning op het gebied van administratie, IT en inkoop 
  • Flexibel team van bouwkundige adviseurs 

 

Projectinrichting zonder grenzen

Naast dat we onder andere kantoorinrichting in Rotterdam en omgeving verzorgen, werken we met opdrachtgevers door heel Nederland. Onze unieke werkwijze zorgt ervoor dat de projecten die opgeleverd worden zeer uiteenlopend zijn, wat zorgt voor een brede expertise. Ditt Officemakers is met specialisten in Duitsland ook buiten de Nederlandse grenzen te vinden. 

 

Ditt en meer – kantoorinrichting in Rotterdam 

Ben je benieuwd naar onze visie over het belang van een goede kantoorinrichting? Rotterdam, Amsterdam of ergens anders in Nederland; we gaan graag met je in gesprek over de wensen voor de betreffende locatie. Samen transformeren we het kantoor tot een plek waar productiviteit en plezier hand in hand gaan. Zo geniet jouw team van een beetje Ditt op kantoor.