Skip to main content

Elke Ditt interieurontwerper in Rotterdam is gespecialiseerd in het creëren van unieke kantoorinrichtingen in de stad. Als ervaren professionals in ons vak streven we ernaar om vernieuwend, fris, duurzaam en creatief te zijn in al onze ontwerpen. 

Onze tientallen tevreden klanten zijn het bewijs van de kwaliteit van onze samenwerkingen, waarbij we altijd nauw samenwerken om de beste oplossingen te vinden voor ieder vraagstuk. Het eindresultaat is altijd een werkplek waar mensen energie van krijgen en met plezier aan het werk gaan. 

Als interieurontwerpers verstaan we ons vak en weten we precies hoe we het beste uit een kantoorruimte kunnen halen. Willen jullie ook een unieke kantoorinrichting in Rotterdam? Neem dan contact op met een Ditt interieurontwerper in Rotterdam en ontdek wat wij voor jullie kunnen betekenen!

Wij hebben oog voor detail. Onze design & build specialisten transformeren jullie kantoor tot een unieke werkplek, waar mensen met plezier aan het werk gaan. Of je nu behoefte hebt aan een complete kantoorinrichting, workplace consultancy of multi-tenant inrichting van kantoren, wij bieden de services die bij jullie wensen aansluiten.

Elke interieurstylist voor kantoor van Ditt beschikt over de gave om jullie kantoor te transformeren tot een heerlijke werkplek, die je met trots presenteert aan je team en aan bezoekers.

Vanuit ons inspirerende kantoor in Rotterdam, gevestigd in het indrukwekkende Delftse Poort-gebouw, werken we al sinds onze oprichting aan projectinrichting in Rotterdam en omgeving. Ons Rotterdamse team, bestaande uit enthousiaste professionals, heeft trots bijgedragen aan de groei van Ditt Officemakers en inmiddels een uitgebreide expertise opgebouwd op het gebied van kantoorinrichting in Rotterdam.

Naast onze gepassioneerde interieurontwerpers hebben we een flexibel team van specialisten dat ervoor zorgt dat het hele project soepel verloopt. We helpen jullie dus graag met complete trajecten rond kantoorinrichting, maar ook met:

  • Bouwprojectleiders en calculatoren
  • Adviseurs en interne projectmanagers
  • Ondersteuning op het gebied van administratie, IT en inkoop
  • Flexibel team van bouwkundige adviseurs

We laten je graag kennismaken met onze ‘Great Offices, Happy People’-mentaliteit. Tijdens een bezoek aan ons kantoor krijg je een goed beeld van wat we voor júllie kantoor kunnen betekenen. Onze ervaren teamleden staan voor jullie klaar om te adviseren en met jullie mee te denken.

Kantoor laten inrichten in Rotterdam en omgeving?
Neem contact met ons op!

Als jullie op zoek zijn naar een specialist voor kantoorinrichting in Rotterdam, hoeven jullie niet verder te zoeken. Bij Ditt Officemakers zorgen we ervoor dat ieder detail klopt, van het optimaliseren van de ruimte-indeling tot het selecteren van de meest comfortabele en stijlvolle meubels.

Wij geloven sterk in de kracht van een goed ontworpen werkomgeving. We ondersteunen jullie dan ook niet alleen met het creëren van een esthetisch aantrekkelijke ruimte, maar ook van een functionele en efficiënte omgeving.

Willen jullie meer weten over onze aanpak op het gebied van projectinrichting in Rotterdam? Kom dan langs op ons kantoor, gelegen in het prestigieuze gebouw Delftse Poort. We vertellen jullie graag meer over ons unieke verhaal en kunnen uitgebreid ingaan op hoe we jullie kantoor kunnen transformeren.

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens:

Ditt Officemakers Rotterdam
Weena 505 (centrale hal)
3013 AL Rotterdam
Tel: 020-575 30 78
Email: info@ditt.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: [9.00 – 17.00] uur

Wil jij ook een inspirerende werkomgeving waar succes gedijt? Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar jullie nieuwe kantoorinrichting in Rotterdam!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

https://www.youtube.com/watch?v=6oTurM7gESE