Skip to main content

Ben je op zoek naar een veelzijdige en inspirerende kantoor architect? Zoek dan niet verder. Ditt. officemakers weet als geen ander hoe belangrijk een goede werkomgeving is voor je personeel. Ons team creatieve en innovatieve kantoorarchitecten, ontwerpers en adviseurs helpen graag een kantoor te ontwikkelen dat werkt. Lees er hier meer over.

Kantoor architect trends en ontwikkelingen

Een fijne en inspirerende werkomgeving is essentieel voor goede prestaties van je personeel. Als we kijken naar een aantal jaar geleden, is werk enorm veranderd. Flexplekken, inspirerende meeting rooms en speciale ruimtes voor geconcentreerd werken zijn steeds normaler geworden. En we weten hoeveel impact corona heeft gehad op werken: meer thuiswerken, op kantoor voor creatieve sessies of juist met focus aan de slag.

De veranderingen in de manier van werken, vragen ook om aanpassingen aan kantoren. Daarom worden kantoor interieurarchitecten steeds vaker gevraagd nieuwe kantoren te ontwikkelen, of bestaande kantoren een complete make-over te geven.

Behalve het feit dat werken ‘digitaler’ wordt, verandert ook het werkgedrag. In plaats van een standaard werkruimte te creëren, ontwerpen en bouwen wij lichte, ruimtelijke en inspirerende kantoren aanpast op jouw wensen en behoeften.

Kantoor architect neemt het uit handen

Wanneer de beslissing wordt genomen om als bedrijf te verhuizen of een herinrichting van de huidige kantoorruimte te realiseren, is dit een uitgelezen moment om de kantoorinrichting een rol te laten spelen in je bedrijfscommunicatie. Het ontwerpen en inrichten van een kantoor is een vak apart en kost veel tijd. Een kantoor architect kan daarbij helpen. Bij Ditt officemakers nemen wij dit graag uit handen, zodat jij je volledig op je business kan focussen. Ongeacht wat voor vraagstuk je hebt, wij gaan graag het gesprek en kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Anders dan anders met Ditt

De architecten van Ditt ontwerpen en bouwen kantoorinrichtingen die net even anders zijn dan anders. Vanuit een adviserende rol ontwerpen wij een concept. Wij geloven als geen ander in het belang van merkidentiteit, en laten dit dan ook altijd terugkomen in het kantoor.

Een inspirerend kantoor

Door onze jarenlange ervaring en onze voorgaande projecten, weten wij hoe wij uw wensen en behoeften door kunnen vertalen in een mooi en inspirerend kantoor. Voor ons staan een functionele en prettige werkomgeving, in combinatie met een inspirerend en plezierige sfeer, centraal. Onze kantoor architecten denken daarbij aan elk detail.

kantoor architectDoor ons te focussen op technologie, innovatie en merkidentiteit creëren wij kantoren die werken. Wij ontwerpen kantoren die gevoel uitstralen. Dus ben je op zoek naar een goede kantoorarchitect die verder kijkt dan alleen het interieur? Bij Ditt. helpen we je graag verder. Van kantoor ontwerp tot exploitatie. Wij horen graag jouw verhaal. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op door te bellen of vul een contactformulier in.