Skip to main content

Bij ons bouw je iedere dag aan je carrière!

Ditt. Officemakers
Ben jij klaar om een actieve rol te spelen in de groei van onze organisatie? Heb je ervaring met het managen van complexe en uitdagende kantoorinrichtingsprojecten? Ditt. Officemakers Amsterdam is op zoek naar een Senior Projectmanager die zijn of haar ervaring wil delen met een team van gedreven en jonge collega’s.

Wat ga je doen?

Bij Ditt Officemakers ontwerpen en realiseren we creatieve kantoorinrichtingen voor (internationale) klanten. Als Senior Projectmanager draag jij de verantwoordelijkheid voor het volledige traject van ontwerp tot en met oplevering. Gedurende een project werk je nauw samen met collega’s in het cliënt service team (CST), dat bestaat uit business development, calculatie, ontwerp en projectmanagement. Deze samenwerking leidt tot een team dat realistische planningen en aantrekkelijke ontwerpen maakt, terwijl de kosten transparant blijven. Jouw rol is het voorstel aan de klant presenteren en hen begeleiden door het proces van het realiseren van hun nieuwe kantoor.

Je werkt aan projecten met een omzet tussen de 2 en 10 miljoen euro en een doorlooptijd van 1 tot 2 jaar. Tijdens het proces ben jij de contactpersoon voor de klant, het interne CST en externe stakeholders, zoals architecten, project managementbureaus of adviseurs. Per project schakel je met een projectteam van circa 10 tot 25 mensen. Gedurende het project zijn er diverse momenten om met de klant te overleggen, voortgang te delen en uitdagingen door te spreken. Je houdt de controle dat de wensen en eisen van de klant worden bewaakt en vervuld.

Het team

Je maakt deel uit van het projectmanagementteam, dat bestaat uit 10 enthousiaste collega’s verdeeld over de vestigingen Almelo en Amsterdam. In jouw rol werk je nauw samen met het CST in een multidisciplinair verband en rapporteer je aan de teammanager Projectmanagement.

Wat kun je van ons verwachten?

Als een snelgroeiende organisatie bieden we volop mogelijkheden voor jouw eigen inbreng en het starten van nieuwe initiatieven. Je krijgt de vrijheid om jouw rol naar eigen inzicht vorm te geven.

Wat kun je verder van ons verwachten:

  • Een salaris van €4.500,- tot €6.000,-, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meeneemt;
  • Een functie voor 32 tot 40 uur per week;
  • Je krijgt een leaseauto ter beschikking voor de uitoefening van je functie;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen;
  • Diverse personeelsregelingen, zoals een fietsplan, een mobiele telefoon, laptop, reiskostenvergoeding;
  • Dagelijks een gratis lunch op kantoor;
  • Mogelijkheden om samen met collega’s te sporten onder begeleiding van een personal trainer;
  • Toegang tot onze eigen sportschool in het pand. (locatie Amsterdam).

Solliciteren of meer informatie?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Solliciteer dan op de vacature van Senior Projectmanager door op de sollicitatiebutton te klikken.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Karin de Greef op 06 42 45 64 84 of stuur een mail naar karin.de.greef@enhrsolutions.com

Even voorstellen...

“Great offices, Happy People” met deze gedachte staan wij elke ochtend op! We vinden het erg belangrijk dat je in het team past, prettig samenwerken is de helft van ons werkplezier.

Ditt ontwikkelt, creëert, ontwerpt en realiseert inspirerende en passende werkomgevingen voor de publieke en private ruimten met een sterke focus op kantoren. Wij beschikken over een veelzijdig team, dat kwaliteit en vakmanschap inbrengt vanuit haar sterke diversiteit en oorspronkelijkheid. Dankzij onze kantoren in het oosten en westen van het land stroomt er net zoveel Twentse nuchterheid als Amsterdamse bravoure door onze aderen. Dat maakt dat we durven maar ook dat we realistisch zijn. Wij zijn een dynamisch team waarbij je de kans krijgt om te leren, ontplooien en presteren. Samenwerken, hard werken en teamspirit vinden wij belangrijk. Onze opdrachtgevers zijn divers, van startups tot multinationals. Dat we goed werk leveren bewijzen we elk jaar met tevreden klanten en een mooie groei.