Skip to main content

Voor Green Real Estate is een kantooromgeving van contrasten gerealiseerd: De Baronie. Het gebruik van de industriële glaspuien en het open plafond versterken het historische en het rauwe karakter van het pand. Zonder afbreuk te doen aan dat rauwe karakter creëren afgeronde glaswanden en hoogwaardige materialen een comfortabele kantooromgeving. In deze blogpost spreken we met Denise Duits, projectmanager van het project.

Wat was je rol binnen het project ‘De Baronie’?

“Als projectmanager was ik bij De Baronie van begin tot eind, van inkoop tot uitvoering, verantwoordelijk voor het aansturen en het regelen van het gehele project. Fijn en leerzaam om zo te kunnen werken.”

 

 

Creativiteit en flexibiliteit

“Het gebouw, waarin De Baronie gehuisvest is, is van oorsprong absoluut geen traditioneel kantoorgebouw. Dit locatie-aspect deed een appél op de creativiteit en de flexibiliteit van ontwerpers, leveranciers en projectmanager. Uitgaande van het wensenpakket van de opdrachtgever en binnen de eisen van het tijd- en kostenbudget ontwierp en realiseerde het Ditt team een pracht van een kantoor ontwerp. Géén standaard inbouwpakket, géén vast stramien, géén – om maar eens wat te noemen – systeemplafond, maar in dit geval een bouwkundig plafond met alle installaties in zicht. Gedurende het hele project, ook op locatie, stonden wij van Ditt. in nauw overleg met de opdrachtgever. Heel belangrijk en heel prettig. Als team zijn wij trots op het eindresultaat. Dat geldt zeker voor mij.”