Skip to main content

Portfolio 2024

Daar heb je een punt punt punt punt

Daar heb je een punt

“Daar heb je een punt” wil letterlijk zeggen dat je erkent dat iemand iets ter sprake heeft gebracht dat het overwegen waard is. Als creatief bedrijf vinden wij het belangrijk open te staan voor de wereld om ons heen, voor alternatieve opvattingen, voor verschillende meningen en inzichten, kortom voor de “punten die anderen maken”.

We willen ons bij Ditt van harte laten inspireren, ons verdiepen en ontwikkelen, wij willen luisteren, leren, ontdekken, innoveren en vervolgens al wat wij hiervan opsteken meenemen in hoe wij ons gedragen als mensen, als collega’s, als dienstverleners, als makers. Wat is de rol die we aannemen in onze projecten, hoe verhouden we ons kortom tot de wereld om ons heen? In onze projecten streven we ernaar goed te luisteren naar onze opdrachtgevers. Wat zijn hun wensen, wat hun verwachtingen, wat hun mogelijkheden? We maken niet ‘zomaar’ een willekeurig nieuw kantoor, we creëren de passende werkomgeving voor een organisatie of geven de parel in de kroon van een vastgoedondernemer nieuwe glans. Ook deze portfolio staat opnieuw vol van dergelijke voorbeelden. We prijzen ons gelukkig dat we ieder jaar mogen werken aan een grote hoeveelheid projecten. Stuk voor stuk kunnen deze projecten het arbeidzame leven van mensen een nieuwe impuls geven. Samen zorgen we ervoor dat de werkweek ook leuk kan zijn, dat onderlinge samenwerking wordt gestimuleerd en inspiratie wordt gevonden, dat de specifieke identiteit van het bedrijf wordt herkend en dat er veilig gewerkt kan worden.

Deze uitgave van ons portfolio is andermaal eerst en vooral een hommage aan al onze opdrachtgevers, aan onze projectpartners, aan ons team, aan al diegenen met wie we keer op keer mooie hoogtepunten bereiken. Bedankt!

Er ligt een mooi jaar achter ons en we hebben een mooi jaar in het verschiet. De weg naar verandering is ingezet.

Ga je met ons mee? Maak jij dit jaar jouw punt?

Wil jij ook een fysiek exemplaar ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in.

*” geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.