Skip to main content

Workplace consultancy bij Ditt

Het gebruik van het kantoor verandert continue, door invloed van de economie, pandemie of cultuur. Door deze veranderingen moet er gekeken worden wat er past bij iedere organisatie. Het thuiswerken en meer digitaal vergaderen heeft voor een andere werkwijze gezorgd. Toch zal het kantoor niet verdwijnen en zal het kantoor de “thuisbasis” blijven van de organisatie.

Waarom komen de medewerkers nog naar kantoor? Wat is de behoefte en hoe speelt de bestaande kantooromgeving hierop in? Met workplace consultancy helpt Ditt bedrijven bij het beantwoorden van deze vragen en het realiseren van een prettig, functioneel kantoor.

Hoe doen we dat?

Samen met de klant wordt er gekeken wat er nodig is om een werkdag op de juiste en meest efficiëntie manier mogelijk te maken. Aan de hand van workshops, interviews en brainstormsessies wordt de gehele organisatie gescand en de gevraagde data opgehaald voor een passend werkplekconcept. Als uitkomst zal alle informatie worden verwerkt in een ambitie document en geeft een weerspiegeling van de gebruikers, de beoogde werkprocessen en de cultuur van de organisatie. Op die manier helpt workplace consultancy om de juiste keuzes te maken voor je (nieuwe) kantoor.

Tools voor werkplekadvies

Ditt heeft een aantal tools ontwikkeld om dit proces goed en efficiënt te begeleiden, zoals een workshop. Hierin analyseren we samen met de opdrachtgever hoe een organisatie nu werkt en hoe zij in de toekomst willen werken. Ook gaan we in op de identiteit van de organisatie en hoe je dit kunt inzetten in je kantoor. Ter voorbereiding aan een workshop heeft Ditt een digitaal platform waarin eisen en wensen aangegeven kunnen worden en waaruit een programma van eisen samengesteld kan gaan worden. Ook nemen we interviews af met diverse stakeholders in de organisatie, waaruit we meer kennis en inzicht in het proces krijgen.

Ervaring met deze workshops leert dat dit korte traject bij alle betrokkenen het project doet leven; teksten worden vertaald naar beeld, organisatie vertaald naar werk in ruimte, en op informele wijze maken we kennis met elkaar en leren we van elkaar. Dit voortraject is een perfecte basis voor de ontwerpfase.

De voordelen van een samenwerking met ons

Reken op Ditt!

  • Onderscheidende kantoorontwerpen
  • Een vast aanspreekpunt
  • Alleen maar positieve verrassingen
  • Eerlijke, scherpe tarieven
  • Zaken snel voor elkaar
  • Ook voor ‘het nieuwe werken’

Gebouw N

Contact met
Ditt. Officemakers

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Stuur ons een berichtje of vul hieronder ons contactformulier in en we nemen snel contact met je op.