Werken Bij

Werken bij Ditt. betekent meewerken aan de mooist denkbare kantoor- en interieurprojecten. Bijvoorbeeld als projectmanager, interieurarchitect, ontwerper of grafisch specialist. Ditt. groeit, dus met enige regelmaat hebben we nieuwe vacatures. Open sollicitaties zijn altijd welkom!

Projectmanager

Wordt Ditt jouw nieuwe werkomgeving ?

Wij zijn op zoek naar2 projectmanagers (Amsterdam).

Als projectmanager ben je verantwoordelijk in het managen van projectdoelstellingen en het aanspreekpunt vanuit diverse disciplines. Je kunt door middel van een ontwerp-/ situatie tekening het project probleemloos inrichten en vindt het een uitdaging om onderaannemers daarin te motiveren en aan te sturen. Je ziet kansen liggen, kunt snel schakelen en bent flexibel ingesteld. Je bewaakt budgetten en planningen en kunt indien nodig oplossingsgericht werken.
Je bent iemand op hbo-niveau met minimaal 3 – 5 jaar ervaring in de interieurbranche.  Bij voorkeur beheers je Autocad/ Microsoftpakket. Je bent communicatief vaardig, doortastend en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Voor deze functie ben je in het bezit van een rijbewijs B.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een goed salaris (marktconform) in verhouding tot ervaring en leeftijd inclusief goede secundaire arbeidsvoorwaarden.  Je komt in een leuk jong team met enthousiaste collega’s. Kortom, een uitdagende baan bij een gezond en modern bedrijf. De standplaats is Amsterdam.

Ons bedrijf?
Ten opzichte van een traditioneel projectmanagement organisatie, onderscheiden wij ons in het ontwerpen en bouwen in eigen beheer.  Wij zijn een lerende organisatie waar hard wordt gewerkt. Samenwerken en teamspirit vinden wij belangrijk.
Om op de hoogte te blijven van de laatste trends bezoeken wij regelmatig beurzen in Milaan, Kopenhagen, Parijs en London.

Spreekt deze vacature jou aan en pas jij binnen ons team? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie, portfolio inclusief cv.
Je kunt deze mailen naar kitty@ditt.nl of voor meer informatie bellen met Kitty Pikkemaat (HR-adviseur) mobiel (06) 12166888.

Solliciteren

Wil je jouw carrière net zo mooi vormgeven als je dat met ruimtes doet? Dan zit je goed bij Ditt. Laat gerust van je horen als je meer wilt weten over een van de vacatures, of over ons bedrijf. En ja, bij een bedrijf waar de deuren altijd open staan, zijn ook open sollicitaties hartstikke welkom.