Kantoorinrichter Utrecht

Ditt. – Utrecht WTC
Stadsplateau 7 (7e verdieping)
3521 AZ Utrecht

Ditt Utrecht (WTC)

Om de Utrechtse kantorenmarkt goed te kunnen bedienen houden wij kantoor in het WTC Utrecht: de nieuwe zakelijke hotspot naast het Centraal station van Utrecht.

Vanuit deze vestiging werken wij met een enthousiast team en worden we vanuit onze hoofdvestigingen te Amsterdam en Almelo ondersteund door ruim 50 collega’s. Inmiddels hebben wij al een indrukwekkend portfolio opgebouwd voor onze Utrechtse opdrachtgevers en streven deze ambities voor nieuwe potentiële opdrachten vanzelfsprekend na. 

Ditt zijn de expertisegebieden waaraan wij werken:

  • Ontwerpers en interieurarchitecten
  • Bouwprojectleiders en calculatoren
  • Adviseurs / interne projectmanagers
  • Administratie / IT / inkoop
  • Flexibel team van bouwkundige adviseurs

Wij zijn een design & build bedrijf, een ervaren partner die voor veel bedrijven passende nieuwe kantooromgevingen realiseert die veel werkenergie opleveren. Iedere dag bouwen wij met een team van ruim 50 specialisten aan inspirerende kantoorruimtes. We ontwerpen om te bouwen en bouwen om te ontwerpen. Ditt. Officemakers (Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven).

Ditt is uniek aan ons kantoor in Utrecht:

Ons kantoor is gelegen in het moderne, gezonde en duurzame kantoorgebouw WTC Utrecht dat een inspirerende werkomgeving biedt in het hart van Nederland. Het is een dynamisch zakencentrum, met een interessante mix van grote en kleine bedrijven en is de ultieme thuisbasis voor gedreven ondernemers. Voor het opdoen van inspiratie is het zeker de moeite waard een bezoek te brengen. Je bent van harte welkom, de koffie staat warm..

Wist je ditt?

 – Dat WTC Utrecht een van de eerste kantoorgebouwen in Nederland is met een WELL Building StandardTM certificaat?

 – Dat wij in het 70 meter hoge gebouw The Office Operators hebben ingebouwd?