Team
Interieurarchitect
Rachel Santegoets
Projectleider
Roy Binneveld

Courtyard

centraal, namelijk de publieke ruimtes. Jezelf kunnen zijn, je op je gemak voelen, ruimte hebben om in rust te werken én tegelijkertijd ook de mogelijkheid hebben om samen te zitten. Zomaar belangrijke factoren als we het over fijn werken hebben. Met deze factoren hebben we een ontwerp bedacht om de gebruikers van het gebouw te ontzorgen en te verleiden om naar het sociale hart van het pand te komen en daar te blijven. Hoe we dat gedaan hebben? Door een koffiebar en lounges te creëren. Dit hebben we in fase 1 gerealiseerd. In fase 2, hebben we het interieur aangevuld met een aantal vergaderruimtes, verschillende overlegplekken, comfortabele lounges, een privéruimte en een fitnesszaal. Courtyard Building laat op inspirerende wijze zien hoe vitaliteit, gezondheid en arbeid gezamenlijk een dynamische werkomgeving kunnen vormen.

Opdrachtgever
Courtyard

.

Status
Opgeleverd 2017
Programma
  • Bedrijfsverzamelgebouw / Coworkspace van 1680m2
Fotografie
  • Sabine Franke