Skip to main content

Bij ons bouw je iedere dag aan je carrière!

Ditt. Officemakers

Ben jij een ervaren ontwerper, architect of projectmanager met een passie voor leiderschap? Ditt. Officemakers Amsterdam zoekt een gedreven Manager Team Ontwerp om ons team van 10–12 getalenteerde ontwerpers maximaal in hun kracht te zetten. Klaar om onze organisatie verder te laten groeien?

Wat ga je doen?

Ons streven bij Ditt. Officemakers? Het combineren van ontwerp- en bouwexpertise om hoogwaardige kantoorprojecten op een out-of-the-box manier te realiseren. Het succes hierachter ligt bij onze mensen. Als Manager Team Ontwerp ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van ons gedreven ontwerpteam in Amsterdam, zodat zij hun ambitie volledig kunnen benutten. Hoe bereik je dat? Je voert maandelijks individuele gesprekken met alle teamleden om hun voortgang en welzijn te bespreken.

Een belangrijk aspect van hun ontwikkeling is het vergroten van vakinhoudelijke kennis. Als Manager Team Ontwerp ondersteun je je team hierin door inhoudelijke vragen over ontwerpprocessen te beantwoorden en jouw ervaringen met hen te delen. Bovendien geven de check-ins en teamoverleggen je inzicht in de capaciteiten van elk teamlid. Hierdoor weet jij de juiste match te maken tussen project en ontwerper. 

Je staat er niet alleen voor. Wekelijks overleg je met drie andere teammanagers, waaronder een teammanager Accountmanagement, een teammanager Bouw en een teammanager Ontwerp. Gezamenlijk dragen jullie bedrijfsbreed de verantwoordelijkheid voor de teams. Als ambitieuze organisatie zijn we in korte tijd flink gegroeid, wat talloze mogelijkheden biedt voor nieuwe initiatieven. Naast het team van people managers werk je nauw samen met het Management Team om strategische richtlijnen uit te zetten. Tot slot vertaal je jaarplannen naar concrete acties voor je team.

Het team

Je krijgt de kans om leiding te geven aan een dynamische en diverse groep ontwerpers, met verschillende achtergronden en een gedeelde passie voor leren en groeien. Als onderdeel van het managers team werk je samen met collega’s van ontwerpteam Almelo, accountmanagement en projectmanagement.

Wat we van je vragen

Om deze rol succesvol te vervullen, is het belangrijk dat je een sterke teamverbinder bent, met een goede dosis empathie en leiderschapsvaardigheden. Met deze eigenschappen ben je in staat om een cultuur te creëren waarin iedereen zich op zijn gemak voelt en zichzelf kan zijn. Je bent benaderbaar en in staat om jouw team de nodige richting te geven.

Verder zijn de volgende zaken van toepassing:

  • Minimaal 5 jaar ervaring opgebouwd in ontwerpprocessen, bijvoorbeeld bij een ontwerpbureau, een architectenbureau of als docent;
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in het leiden van teams;
  • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Wat kun je van ons verwachten?

Als een snelgroeiende organisatie bieden we volop mogelijkheden voor jouw creatieve inbreng en het starten van nieuwe projecten. Je krijgt de vrijheid om jouw rol naar eigen inzicht vorm te geven, zolang je maar de belangen van het team vooropstelt.

Wat kun je verder van ons verwachten:

  • Een salaris van €5.000,- tot €7.000,-, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meeneemt;
  • Een functie voor 32 tot 40 uur per week;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen;
  • Diverse personeelsregelingen, zoals een fietsplan, een mobiele telefoon, laptop, reiskostenvergoeding;
  • Dagelijks een gratis lunch op kantoor;
  • Mogelijkheden om samen met collega’s te sporten onder begeleiding van een personal trainer;
  • Toegang tot onze eigen sportschool bij ons in het pand. 

Solliciteren of meer informatie?

Ben je enthousiast geworden over de functie? Solliciteer dan op de vacature van Manager Team Ontwerp door op de sollicitatiebutton te klikken.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Ingrid Cornelissen op 06 – 28 26 63 55 of stuur een mail naar Ingrid.cornelissen@enhrsolutions.com

Even voorstellen…

“Great offices, Happy People” met deze gedachte staan wij elke ochtend op! We vinden het erg belangrijk dat je in het team past, prettig samenwerken is de helft van ons werkplezier.

Ditt ontwikkelt, creëert, ontwerpt en realiseert inspirerende en passende werkomgevingen voor de publieke en private ruimten met een sterke focus op kantoren. Wij beschikken over een veelzijdig team, dat kwaliteit en vakmanschap inbrengt vanuit haar sterke diversiteit en oorspronkelijkheid. Dankzij onze kantoren in het oosten en westen van het land stroomt er net zoveel Twentse nuchterheid als Amsterdamse bravoure door onze aderen. Dat maakt dat we durven maar ook dat we realistisch zijn. Wij zijn een dynamisch team waarbij je de kans krijgt om te leren, ontplooien en presteren. Samenwerken, hard werken en teamspirit vinden wij belangrijk.

Onze opdrachtgevers zijn divers, van startups tot multinationals. Dat we goed werk leveren bewijzen we elk jaar met tevreden klanten en een mooie groei.