Innovatie

Onderscheidend aan de aanpak van Ditt Officemakers is de constante motivatie om te vernieuwen. De kantoorinrichtingswereld is vaak traditioneel en reactief. Wij nemen echter graag zelf het initiatief, kijken om ons heen, sluiten ons aan bij de juiste partners en ontwikkelen zelf software om onze eigen processen te verbeteren.

Ook creëren we tijd en ruimte voor onze medewerkers om zichzelf in nieuwe ontwikkelingen te verdiepen of zich zelf te verbreden middels studie en e-learning.

Enkele voorbeelden van onze innovaties zijn :

Healthy Workers

Healthy Workers maakt het welzijn van werknemers meetbaar. Zjj creëren met bedrijven de beste werkomgeving voor gelukkige werknemers en succesvolle organisaties.

Als Ditt trekken wij in pitches graag met hen op, bovendien participeren wij in de doorontwikkeling van deze zeer toekomstbestendige ontwikkeling. 

Voor meer info zie het filmpje op Youtube 

LEES MEER OVER HEALTHY WORKERS

I4 Software / VR

Als ontwerper en bouwer van kantoorinrichtingen zijn we steeds op zoek naar manieren om onze ontwerpen, begrotingen en projecten beter op elkaar af te stemmen.

Een van de meest succesvolle, interne, ontwikkelingen op dit gebied is onze ontwerp, calculatie en administratie tool I4.

Deze tool is door ons uitgevonden en constant in ontwikkeling; de nieuwste innovatie is een standaard upgrade naar VR.

 

Totally Outsourced Office: Het Kantoor Gebruik van de Toekomst

Op de Delftse Poort te Rotterdam, een gebouw van CBRE Global Investors, zijn we samen met Alvero en The Office Operators gastheer en initiatiefnemer van Totally Outsourced Office LIVE.

In deze “testcase” voor het kantoor gebruik van de toekomst laten wij bezoekers en specifiek geïnteresseerden kennismaken met wat wij denken dat toekomstig gebruik gaat zijn.

HNK (Het Nieuwe Kantoor)

Wat ooit begon als de plaatsaanduiding voor onze nieuw te realiseren kantooromgeving is nu een landelijk dekkend kantoorconcept met inmiddels 15 vestigingen.
Ooit door ons aan de markt geïntroduceerd maar al snel onder de vleugels van NSI doorontwikkeld tot een succesformule.
Steeds zijn wij verantwoordelijk gebleven voor het ontwerpen en realiseren van iedere nieuwe vestiging en ook ook nu nog, na 5 jaar samenwerking, zijn we nog steeds nauw betrokken.

LINK NAAR HNK

Design Item van de maand

Om ook op de hoogte te blijven van innovaties op product gebied en onze klanten kennis te laten maken met nieuwe producten introduceren we maandelijks een nieuw design item.

We stellen dit met onze vaste leveranciers samen en presenteren het product live in de vitrine van ons kantoor op het WTC Amsterdam.

Het laatste desing item vind je hier.

LINK NAAR DESIGN ITEM VAN DE MAAND

Lynda.com

Voor e-learning voor onze medewerkers gebruiken we Lynda.com van linkedin. Middels dit platform en onze zakelijke accounts hebben onze medewerkers toegang tot een ongelimiteerde database aan on-line cursussen. 

Alleen al op het gebied van design zijn er meer dan 700 cursussen beschikbaar.

LINK NAAR LYNDA

Ditt pitch

De eerste pitch was op HNK Rotterdam in 2013 en hieruit kwamen uiteindelijk concepten als B.Amsterdam en oVVice voort. Nog steeds organiseren we op de tweede donderdag van januari ( 11 januari 2018) de ideale mix tussen aangename ontmoeting en nuttige kennisoverdracht.

De belangrijkste ingrediënten zijn een goede locatie, een programma vol verrassende sprekers, een breed vastgoed netwerk en natuurlijk lekker eten en drinken.

Voor een impressie van de laatste Pitch zie op Youtube

Owheel: Product ontwikkeling

Tijdens de laatste Demo Day hebben we enkele bevriende architecten het podium gegeven om hun tiny office concept te presenteren.
Next architects won de wedstrijd met hun office wheel of te wel Owheel.

Omdat belofte schuld maakt hebben we besloten dit product te ontwikkelen en het eerste prototype is dan ook gerealiseerd, nu zien of we het ook op de markt kunnen krijgen.

Zie ook: beelden Owheel
Zie ook: http://www.nextarchitects.com/nl/projects

LINK NAAR OWHEEL

Zwarte Cross

Misschien niet zo innoverend maar des te verrassender en ook passend bij onze Twentse Roots. Ons relatie evenement is sinds dit jaar een deep dive in de Zwarte Cross.

Dit ongelofelijke festival staat voor veel dat Ditt ook is; verrassend, creatief, ambitieus en vooral veel work hard/ play hard.

LINK NAAR ZWARTE CROSS