Skip to main content

Bij Ditt.officemakers kijken we graag vooruit. Hoe gaat het kantoor er uit zien als we straks weer terugkeren? Daarom delen we hier onze top 5 observaties voor de werkplek van de toekomst.

1. Het kantoor is en blijft de beste werkplek. Hoe meer alternatieven, hoe groter onze ambitie het kantoor steeds weer te verbeteren. Ditt. is in het streven naar het perfecte kantoor al heel ver, maar de top is zeker nog niet bereikt.

2. Eenieder verdient een fantastische werkplek. Van magazijnmedewerker tot CEO, van start-up tot multinational, van uitdagend tot grenzeloos budget. Ditt. staat voor de democratisering van de werkplek en maakt graag kantoren voor iedereen!

3. Installaties hebben een steeds grotere impact op de budgetten voor de kantoorinrichting, juist in nieuwe, duurzame kantoren. Om in een gebouw een ruime onafhankelijkheid van de techniek te realiseren moet de kantoorinrichting dus flexibeler en vrijer in de ruimte geplaatst kunnen worden.

4. Het is van het grootste belang het optimum te vinden tussen virtuele ontmoetingen en online contacten in combinatie met fysieke ontmoetingen en de wenselijkheid de ‘company-community’ voortdurend te ondersteunen. Dit vormt de uitdaging voor de komende tijd.

5. Niemand weet alles, samen weten we veel. Met de juiste partners beschikt Ditt. over een breed pakket aan diensten. Wij ontzorgen op deze manier onze opdrachtgevers van A tot Z, zodat de aandacht van het bedrijf zelf geheel en al gericht kan blijven op de core-business. Ditt. zorgt voor de rest en helpt je bij het realiseren van het kantoor van je dromen. De werkplek van de toekomst binnen handbereik.