Ditt. doen wij

Ditt Officemakers combineerd kantoorinrichting met interieurarchitectuur en de ontwikkelingen van nieuwe concepten voor kantoorgebouwen.
Hierbij ontzorgen we de opdrachtgever, door van start tot afronding alle taken uit handen te nemen ( full service/ turn-key).

Onze diensten

Kantoorinrichting

Al ruim 15 jaar zijn wij actief in kantoorinrichting. Vanuit ons kantoor in Albergen (Twente) hebben we ons ontwikkeld tot een ervaren projectpartner met landelijke dekking, projecten in België en Duitsland.

LEES MEER

Interieurontwerp

Omdat de schaal of uitkomst van een kantoorinrichtingsproject niet altijd een turn-key aanpak vraagt voorzien we ook in gefaseerd interieurontwerp op basis van een vooraf vastgesteld honorarium.

LEES MEER

Concept en identiteit ontwikkeling

Een goed concept en een sterke identiteit zijn de belangrijkste ingrediënten voor veel succesvolle commerciële producten.
Ook in het kantoren vastgoed is dit niet meer weg te denken.

LEES MEER

Onze werkwijze

De opdrachtgever krijgt van ons een goed ontwerp, mooie ruimte en inrichting, voor de juiste prijs, afgestemd op zijn of haar ambities. Wij zijn geen traditioneel architectenbureau, zijn altijd benaderbaar en zoeken niet naar exclusiviteit in samenwerkingen of producten, we zien er voor iedereen.

Ondernemerschap, creativiteit en doorzettingsvermogen zitten in ons bloed en brengen we ook bij iedere opdracht weer naar boven. Twentse betrouwbaarheid, Amsterdamse branie en internationale invloeden vormen hiervoor de ideale mix.

  • Brengt samen met organisaties het Programma van Eisen in beeld.
  • Maakt op basis voornoemd PVE van de betreffende kantoorruimte een gedetailleerd indelingsplan.
  • Vertaalt het indelingsplan door in concrete producten.
  • Deze producten worden middels eenheidsprijzen transparant afgeprijsd.
  • Presenteert het indelingsplan met de bijbehorende offerte middels een unieke website en fotorealistische renderingen.
  • Inventariseert samen met organisaties de mogelijke installatietechnische aanpassingen.
  • Neemt het gehele project op risicobasis aan, inclusief ‘geen meerwerk garantie’ en realiseert vervolgens het inbouwtraject.
  • Alle services; ontwerpproces, projectmanagement etc. zijn inbegrepen.

In het kort gezegd is Ditt een combinatie van een interieurarchitecten bureau en een ‘binnen aannemer’ voor de kantoorinrichting (vloerafwerking, systeemwanden, interieurbouw, meubilair, verlichting, signing etc.).

Middels onze presentatie website is het mogelijk om het ontwerp met 2d / 3d (binnen)views ‘op afstand’ in direct contact met een van onze architecten te wijzigen welke dan als nieuwe versie op de website te zien zijn met de bijbehorende begroting.
Op deze manier is het eenvoudig om prijsconsequenties van bepaalde productkeuzes te vergelijken (bijvoorbeeld gesloten wanden versus glazen wanden). Vanzelfsprekend gebeurt dit niet alleen op afstand maar ook in gezamenlijk overleg / workshops etc.

Nadat het indelingsplan (nagenoeg) definitief is inventariseren wij gezamenlijk de mogelijke installatietechnische werkzaamheden (elektrotechnisch, werktuigbouwkundig, data). Op basis van deze checklist vragen wij de (evt. gebouw gebonden) installateurs om een offerte in te dienen.

Ditt maakt de projectplanning en is ‘in the lead’ voor het gehele bouwproces: van ontwerp tot en met de turn-key oplevering. Desgewenst geven wij (financieel) commitment af met betrekking tot de planning. Niet geheel onbelangrijk in de huidige markt; Ditt is een financieel gezond bedrijf.

Onze projecten BEKIJK ALLE PROJECTEN

Kantoorinrichting – Plegt Vos
Bekijk project

Interieurontwerp – D+B
Bekijk project

Concept – HNK Dordrecht
Bekijk project