Concept en identiteit ontwikkeling

 De identiteit en het concept van je bedrijf zijn leidend bij het vormgeven van je kantoor. Daarom denkt Ditt graag met je mee over de invulling hiervan. Het gaat niet alleen om de kwaliteit van het gebouw, de locatie of de goede huurprijs maar ook om de merkbeleving en aansluiting bij de doelgroep. In samenwerking met onze partners kunnen wij een nieuw concept en nieuwe identiteit voor jou ontwikkelen. Dit vertalen we in een unieke visuele uitstraling. Naast concept en identiteit ontwikkeling zorgt Ditt ook voor interieurontwerp en kantoorinrichting. Zo kunnen we jou het gehele traject begeleiden.

Conceptontwikkeling

Bij het ontwikkelen van een concept staat de merkbelevenis centraal. Je wil namelijk dat je bedrijf de juiste uitstraling heeft. Door samen met jou te brainstormen komen we erachter hoe we jou strategie het best kunnen invullen. Dit vertalen we in een concrete boodschap. Daarna kijken we samen hoe je deze boodschap gaat vertellen. Zo draait een conceptontwikkeling bij ons echt om de boodschap van jouw bedrijf.

Identiteitsontwikkeling

Naast een goed concept is een heldere identiteit onmisbaar. Het beeld dat mensen van jouw bedrijf of producten hebben is hierin leidend. De identiteit is daarmee als het ware de ziel van het bedrijf. Het verklaart de overtuiging, het streven, de opvatting en het gedachtegoed van het bedrijf. Samen met jou ontwikkelen we dan ook de juiste identiteit. Zo kun jij deze nieuwe identiteit gebruiken als vertrekpunt voor de marketing, communicatie en sales.

Concept- en identiteitsontwikkelingsprojecten

In het recente verleden hebben we reeds veel mooie projecten voor onze klanten mogen doen. Zo zijn wij betrokken geweest bij de conceptontwikkeling van HNK. Ook hebben we meegewerkt aan mooie projecten van oVVice, Atoomclub en B.Amsterdam. Nieuwsgierig naar meer? Bekijk dan al onze projecten.

Duurzame en innovatieve concept en identiteit ontwikkeling

Steeds opnieuw zoeken we naar de unieke eigenschappen van het object en gaan we de uitdaging aan een kantoor succesvol in de markt te zetten. Hierbij leggen wij met name de nadruk op de ontwikkeling van de identiteit en de naam en de directe vertaling hiervan naar het interieur, de indeling en de exploitatie.

Onze aanpak

Ieder project is uniek en kent zijn eigen voorwaarden. Juist daarom stellen we ook voor elk project een gepersonaliseerde aanpak voor. Alle concept- en identiteitsontwikkelingen worden uitgevoerd door een team van interne en externe specialisten. En door elk project te laten leiden door een ervaren projectmanager, is er altijd één vast aanspreekpunt.

Concept en identiteit ontwikkelingswerkzaamheden:

Om je een inzicht te geven in onze aanpak hebben wij de werkzaamheden op een rij gezet. Zoals je ziet omvat het alle aspecten van concept en identiteit ontwikkeling. Zo kunnen wij jou compleet ontzorgen.

  • Haalbaarheidsstudie.
  • Brainstormsessies
  • Concept ontwikkeling
  • Identiteit ontwikkeling
  • Marketing campagne ( icm partners).
  • Ontwerp en realisatie nieuw concept.

Benieuw naar de impact van een concept- en identiteitsontwikkeling op jouw bedrijf? Of wil je graag brainstormen met een expert over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op.

Meer info over
concept en identiteit ontwikkeling?

We inventariseren het
project, wat zijn de
wensen, ambities en
over welke.

Klaasjan Nijland

06 39 26 34 26
klaasjan@ditt.nl
Inkoop & Projectleider

Onze projecten BEKIJK ALLE PROJECTEN

Kantoorinrichting – The Hague
Bekijk project

Interieurontwerp – Loft Office
Bekijk project

Concept – Scale Hub
Bekijk project

Bekijk ook onze andere diensten Kantoorinrichting Interieurontwerp